HBO Machine learning toepassen (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Dit korte HBO-programma leert je problemen oplossen door het machine learning-proces toe te passen. Thuis of klassikaal, inclusief vakliteratuur en begeleiding.

Studie informatie

  • Veelgevraagde kennis op de arbeidsmarkt, waardevolle toevoeging op je cv.
  • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
  • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Machine learning (ML) is een van de belangrijkste ontwikkelingen van dit moment. Steeds meer organisaties zetten machine learning in om patronen in big data te ontdekken en zo voorspellingen voor de toekomst te doen. Als professional met aantoonbare kennis van machine learning ben je dan ook zeer welkom bij tal van werkgevers. Heb jij al enige kennis van ML en wil je meer weten over de toepassingsmogelijkheden? Dan is de opleiding HBO Machine learning toepassen ideaal!In dit korte HBO-programma wordt ingezoomd op de concrete toepassingsmogelijkheden van machine learning (ML). Daarbij ga je meteen zelfstandig aan de slag met het oplossen van een aantal problemen via het machine learning-proces. Hierbij ligt het accent op machine learning-programmeren en werk je met de open source-programmeertaal ‘R’ om statistische gegevens te managen.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 478,-
Examenkosten: € 58,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Machine learning toepassen (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.