HBO Blended learning en activerende werkvormen (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Leer onderbouwde keuzes maken voor de werkvormen binnen een training. Studeer thuis of klassikaal, inclusief vakliteratuur en begeleiding door professionals.

Studie informatie

  • Zeer praktijkgericht, direct toepasbaar.
  • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
  • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Een goede training is boeiend en afwisselend, sluit aan bij de behoefte van de deelnemers en leidt tot een zo hoog mogelijk leerrendement. De werkvorm speelt daarbij een grote rol. De opleiding HBO Blended learning en activerende werkvormen laat je kennismaken met diverse (digitale) werkvormen en leert je hieruit een goede keuze te maken.Je ontdekt hoe je er door het kiezen van de juiste werkvorm kunt bereiken dat deelnemers actief meedoen, kritisch nadenken over de stof en reflecteren op het leerproces en resultaat. Ook leer je aansluiten op de behoefte van de groep en rekening houden met de diversiteit qua leerstijl en leertype. De opleiding is zeer praktijkgericht. Wat je leert, pas je meteen toe in het ontwerpen van een trainingsprogramma waarin je diverse werkvormen verwerkt voor instructie, interactie, opdrachten en samenwerking.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 658,-
Examenkosten: € 58,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Blended learning en activerende werkvormen (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.