EVC-procedure MBO/HBO (EVC Centrum Nederland)

Vanaf

€ 1.802,90 incl. BTW

Opleidingsniveau

Overig

Meer informatie

Download brochure

Opleider

EVC Centrum Nederland

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Wat ben je waard zonder een diploma? Vaak meer dan je beseft. Want in je werk en privé doe je kennis, vaardigheden en ervaring op. Die komen van pas als je je wilt ontwikkelen in een (vervolg)opleiding of wilt solliciteren. Maar die competenties moet je dan wel kunnen aantonen. Dat is mogelijk met een EVC-procedure. EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. De kennis en kunde waarover je beschikt kun je officieel laten erkennen. Daar helpt EVC Centrum Nederland je bij.  Kortom: wij weten je te waarderen.

Doelgroep

EVC biedt veel voordelen. Zowel voor individuen als voor organisaties. We zetten ze nog even voor je op een rij:Voor medewerkerFormele erkenning van ervaringVoldoen aan een certificeringseis of diplomavereisteKorte route naar een MBO- of HBO-diplomaMeer kans op een nieuwe baan of promotieNiets hoeven leren wat u al weetLagere opleidingskostenVoor de organisatieGoed werkgeverschapFlexibelere inzet van medewerkersGerichte ontwikkeling van medewerkersSneller gekwalificeerde medewerkersGemotiveerde en zelfverzekerde medewerkersLagere opleidingskostenLagere outplacementkostenKwaliteit van medewerkers

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Wat ben je waard zonder een diploma? Vaak meer dan je beseft. Want in je werk en privé doe je kennis, vaardigheden en ervaring op. Die komen van pas als je je wilt ontwikkelen in een (vervolg)opleiding of wilt solliciteren. Maar die competenties moet je dan wel kunnen aantonen. Dat is mogelijk met een EVC-procedure. EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. De kennis en kunde waarover je beschikt kun je officieel laten erkennen. Daar helpt EVC Centrum Nederland je bij. Kortom: wij weten je te waarderen.

Intake: Quickscan en adviesJe competenties laten erkennen - hoe gaat dat in zijn werk?  Allereerst is het handig om te weten of een EVC-procedure wel zinvol voor je is. Daar kom je achter met onze Quickscan. Je beantwoordt een aantal vragen en aan de hand van de informatie die je verstrekt ontvang je van ons een passend advies.Portfolio opbouwenEen EVC-procedure doorloop je binnen 6 tot 12 weken. In die periode verzamel je al het materiaal dat als bewijs kan dienen dat je over de vereiste competenties beschikt. Denk daarbij aan taakbeschrijvingen, beoordelingsverslagen en praktijkstukken. Zo bouw je een portfolio op. Je hoeft dat niet allemaal alleen te doen. Een portfoliobegeleider helpt je daarbij.Persoonlijk assessmentPortfolio gereed? Dan volgt een assessment. Afhankelijk van de gekozen EVC-procedure, vindt er een persoonlijk assessment plaats bij jou op je werkplek of bij ons op kantoor. Je portfolio vormt het uitgangspunt.Ervaringscertificaat en vervolgadviesHeb je de EVC-procedure afgerond, dan krijg je een Ervaringscertificaat toegestuurd. Hierin staan de competenties beschreven in relatie tot de landelijke standaard van het voor jou relevante opleidingsniveau. Het Ervaringscertificaat is een officieel document waarmee je objectief aantoont dat je over het vereiste niveau beschikt. Bovendien kun je ook vrijblijvend advies aanvragen voor een persoonlijk opleidingsplan.

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Competentie ontwikkelprogramma: € 1.802,90

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

EVC-procedure MBO/HBO (EVC Centrum Nederland)

Opleidingsniveau

Overig

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure