Elektronica - basis - NL leert door (ROVC Technische Opleidingen)

Vanaf

€ 0,00 incl. BTW

Duur

3 dagen

Opleidingsniveau

MBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

ROVC Technische Opleidingen

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Word je in de praktijk geconfronteerd met onderhoud en inspectie van elektronische apparatuur? Dan is deze cursus iets voor jou. Je leert o.a. eenvoudige metingen uitvoeren en het vervangen en testen van accu's en batterijen.

Inhoud

Deze cursus wordt gratis aangeboden in het kader van de Nederland leert door-subsidie. Voorwaarden zijn dat je inschrijving is geaccepteerd, je de lessen bijwoont en je de cursus met goed gevolg afrondt.

Door in te schrijven geef je aan dat je in aanmerking wilt komen voor deze gratis cursus. Dit is nog geen definitieve inschrijving. Per e-mail ontvang je meer informatie over het inschrijfproces, de voorwaarden en de stappen die jij moet doorlopen. Als er nog plaatsen beschikbaar zijn, word je ingepland in de cursus op basis van de door jou aangegeven voorkeuren. Behoren je voorkeuren niet tot de mogelijkheden, dan neemt ROVC contact met je op. Omdat het aantal plekken beperkt is, is je inschrijving pas definitief als je een acceptatie ontvangt. Vol=vol!

Voor wie

Heb je geen kennis van elektronica, maar zou je je hierin wel willen bekwamen? Dan is de cursus Elektronica - basis bedoeld voor jou! Je kunt na het volgen van deze cursus eenvoudige storingen zoeken en onderdelen vervangen. Je wordt opgeleid op het niveau Check. Een technische vooropleiding is niet nodig, wel affiniteit met elektronica. Wil je je direct verder bekwamen in de elektronica? Dan past de cursus Toegepaste elektronica beter bij jouw doelen.

 

Elektronica - basis - NL leert door (ROVC Technische Opleidingen)

Opleidingsniveau

MBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure