Customer relationship management (CRM) (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Na de cursus Customer relationship management zorg jij als marketingprofessional ervoor dat jouw bedrijf met behulp van CRM markt- en klantgerichter werkt.

Studie informatie

  • Zeer praktische opleiding.
  • In korte tijd kennis van CRM op HBO-niveau.
  • Ontwikkeld in samenwerking met Platform voor Klantgericht Ondernemen. 
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

In een markt waarin de concurrentie groot is, is het van essentieel belang een goede en duurzame relatie met klanten op te bouwen. Customer relationship management (CRM) wordt dan ook steeds meer gezien als een van de belangrijkste voorwaarden voor het succes van een onderneming. Tijdens de cursus Customer relationship management (CRM) maak je in korte tijd op HBO-niveau kennis met CRM. Het programma is ontwikkeld onder auspiciën van Platform voor Klantgericht Ondernemen, hét platform voor het delen van kennis en ervaring op CRM-gebied. Tijdens deze opleiding worden de mogelijkheden, de voorwaarden voor succes en de valkuilen van CRM jou allemaal bekend. Je leert om strategische uitgangspunten van CRM te vertalen naar een succesvol CRM-beleid én om een CRM-proces te organiseren en evalueren. Met het diploma op zak ben je een echte database marketeer en klaar om te werken als CRM-manager of –executive.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 534,-
Examenkosten: € 111,75
Inschrijfgeld: € 29,50

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Customer relationship management (CRM) (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door. Met een opleiding die zich aanpast aan jou.

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.