Cursus EHBO Abonnement

Je leert op de juiste wijze te handelen bij calamiteiten

Vanaf

€ 0,00 incl. BTW

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI Veiligheid

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Slechts een kleine 3% van onze bevolking heeft een EHBO-diploma. Alarmerend is dat uit het onderzoek van het Rode Kruis nu is gebleken dat 84% van de mensen zónder diploma toegeeft niet te zullen reanimeren als dat wel nodig is. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen weten wat ze moeten doen in het geval van nood. Wij bieden een compacte en praktijkgerichte cursus EHBO van een halve dag (5 uur) aan met als voorbereiding adaptieve e-learning. Tijdens de praktijkbijeenkomst wordt een breed scala aan onderwerpen behandeld. Na afloop is de cursist in staat om de 4 stappen van de EHBO toe te passen en eerste hulp te verlenen bij slachtoffers. Onze businesspartner 112BHV is de eerste en enige in de markt die adaptieve e-learning aanbiedt. Bij deze unieke cursusvorm krijg je e-learning op maat aangeboden. Een aantal voordelen van de adaptieve e-learning zijn: efficiënt leren door op maat gemaakte e-learning, studeren waar en wanneer het je uitkomt, duidelijke filmpjes en foto’s, online toetsen en examen, cursist is optimaal voorbereid op de praktijk, handig als naslagwerk en altijd up-to-date. Bij een voldoende beoordeling ontvangt de cursist via 112BHV een digitaal certificaat. Via het Rode Kruis ontvangt de cursist een (EFAC, Europees erkend) EHBO-certificaat en pas. Wanneer je kiest voor ons lidmaatschap kies je voor de volgende voordelen: €16,- voordeliger dan het reguliere tarief, 1 keer aanmelden en alles is geregeld, reminder service, automatische EHBO-herhaling, altijd toegang tot de e-learning en altijd up-to-date.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die als eerstehulpverlener is aangewezen of zich vrijwillig heeft aangemeld. Iedereen die op de juiste wijze eerste hulp wil kunnen verlenen of die vaardigheden wil herhalen en de geldigheid van het diploma wil verlengen.

Aanpak

Na het volgen van de cursus EHBO ben je in staat mensen te helpen bij onder andere bewusteloosheid, vergiftiging, botbreuk en bloeding. Ook reanimeren is een belangrijk onderdeel van de cursus.

Optie: Werken met kinderen

Voor iedereen die met kinderen werkt, is het verstandig om de cursus EHBO bij baby’s en kinderen te volgen. De combinatie online cursus en vaardigheidscursus (praktijkmodule) levert samen het certificaat EHBO aan baby’s en kinderen op. Kinderreanimatie (PBLS) is een vast onderdeel van de cursus.

Optie: Lotusslachtoffer

Het is mogelijk om tegen meerprijs gebruik te maken van een Lotusslachtoffer.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Certificaat

Gedurende de EHBO-praktijkbijeenkomst wordt onder toezicht van het Rode Kruis de cursist beoordeeld op de praktijkhandelingen die hij verricht. Bij een voldoende beoordeling ontvangt de cursist een erkend digitaal EHBO-certificaat.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Cursus EHBO Abonnement

(1 bijeenkomsten)

 • Een circulatiestilstand (reanimatie, inclusief AED)
 • Een beroerte
 • Bewusteloosheid
 • Letsels aan botten, spieren en gewrichten
 • Nek- en wervelletsel
 • Pijn op de borstkast
 • Een neusbloeding
 • Een brandwond
 • Een vergiftiging
 • Een ernstige verslikking
 • Een huidwond
 • Een bloeding
  Planning
  Planning
  Planning
  Planning
  Planning

  Opleidingsvarianten

  • Varianten: klassikaal
  • Dag: 1 dag van 08.30 uur tot 13.30 uur
  Investering
  Investering
  Investering
  Investering
  Investering

  Totaalprijs

  De totaalprijs voor deze training is € 235,-.

  Locatie- en arrangementskosten

  Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

  Reprorechten en hand-outs

  Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

  Fiscaal voordeel

  Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

  Btw

  Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

  Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

  Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

  Ervaringen
  Ervaringen
  Ervaringen
  Ervaringen
  Ervaringen

  Cursus EHBO Abonnement

  Opleidingsniveau

  Trainingen

  Erkenningen

  Meer informatie

  Download brochure