Certified In Risk and Information Systems Control (CRISC®)

Opleider

Computrain

Prijs

€ 3.450,00

Niveau

Trainingen

Duur

5 dagen

Inschrijven
Kostenoverzicht

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens de CRISC®-training wordt u opgeleid tot een breed onderlegde specialist op het gebied van Information Risk Management. Na afronding van de training heeft u een gedegen kennis van de 4 domeinen uit de CRISC® Job Practice en kunt u deze kennis in de praktijk toepassen. Uiteraard bent u na afloop, mede door het proefexamen op de laatste dag, goed voorbereid op het internationale CRISC®-examen.

Voor wie

De CRISC®-training is bedoeld voor cursisten die de taak krijgen of hebben om risicomanagement voor informatiesystemen te implementeren en borgen in de organisatie. In deze cursus wordt u begeleid de examenstof eigen te maken zodat u het examen succesvol kan afronden.

Voorkennis

Is dit een geheel nieuw vakgebied voor u? Dan raden wij aan om eerst de trainingen IT Risk Management en IT Security Management te volgen. Een security- of riskachtergrond en enige jaren ervaring op dit gebied is een pré.

Studiemateriaal

Er wordt gebruik gemaakt van het meest actuele studiemateriaal, dat perfect aansluit bij de exameneisen van deze training.

Officieel erkend

De CRISC®-training wordt gegeven door een uiterst ervaren CRISC®-gecertificeerde trainer. Tijdens de training maakt u gebruik van het officiële studiemateriaal van ISACA. U bent hierdoor altijd verzekerd van het meest up-to-date studiemateriaal.

Aanpak van de training

Het actuele programma van deze klassikale training biedt u alle denkbare informatie met betrekking tot Risk- en Information Systems Control. De CRISC®-training bestaat uit vijf klassikale cursusdagen waarin de theorie wordt afgewisseld met praktijkcasussen en oefenvragen. Er wordt uitgebreid ingegaan op ieder domein, zodat u voldoende tijd heeft uzelf de stof eigen te maken. Op de laatste lesdag krijgt u een uitgebreid CRISC®-proefexamen dat uiteraard ook nabesproken wordt.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

In de CRISC®-training leert u een internationaal erkende standaard kennen aan de hand van de CISM® Body of Knowledge. De training wordt afgesloten met een proefexamen. De 4 CRISC®-domeinen zijn:

  • IT Risk Identification
  • IT Risk Assessment
  • Risk Response and Mitigation
  • Risk and Control Monitoring and Reporting
  • Proefexamen
  • Slagen voor het CRISC
®-examen; Beschikken over 3 jaar relevante werkervaring in minstens 3 van de CRISC®-domeinen (deze ervaring moet in de afgelopen 10 jaar zijn opgedaan). Mocht u nog niet aan de eis omtrent werkervaring voldoen, dan is het mogelijk om deze ervaring alsnog op te doen na het examen. U krijgt hiervoor maximaal 5 jaar de tijd, waarna u de titel CRISC® officieel mag gebruiken.

Examen en certificaat

Het (Engelstalige) CRISC®-examen is niet inbegrepen.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Totaal: € 3.250,-

Inclusief locatie- en arrangementskosten, exclusief btw

Opleider

Computrain

Prijs

€ 3.450,00

Niveau

Trainingen

Duur

5 dagen

Inschrijven
Kostenoverzicht

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date?
Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Data-talent gezocht op marketingafdelingen

Uit de ‘DM Barometer - De marketeer in 2015’ van DDMA blijkt dat marketingafdelingen snakken naar marketeers die data kunnen omzetten naar informatie en de juiste vragen weten te stellen. De huidige technische infrastructuur en de talent gap op dit gebied zorgen ervoor dat marketingafdelingen onvoldoende toegespitst zijn op de kansen die data biedt.
 
Lees het hele artikel

Nieuwsbrief

Computrain

Vooruit met IT
Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.