Certificeringsprogramma MCSA SQL 2016 Database Administration

Snel je officiële MCSA-certificering behalen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De certificering Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): SQL 2016 Database Administration behalen? Het lukt je met dit pakket van 2 klassikale trainingen en 2 Microsoft-examens, inclusief slagingsgarantie. Bij dit certificeringsprogramma krijg je ook extra's als e-learning, oefenexamens en persoonlijke begeleiding.

Voor wie

Dit certificeringsprogramma is bedoeld voor database administrators, database developers en business intelligence professionals.

Daarom Computrain

 • Snel en doelmatig je kennis ontwikkelen
 • Direct toepassen wat je hebt geleerd
 • Kennis die je onthoudt en na maanden nog steeds kunt toepassen
 • Trainingen gegeven door Microsoft Certified Trainers (MCT)

Aanpak

Je bent met dit certificeringsprogramma goed voorbereid op de 2 officiële Microsoft-examens die nodig zijn voor de certificering. Tijdens het programma gebruik je digitale Microsoft Official Courseware. Het is handig als je gebruik kunt maken van een SQL Server-testomgeving.

Het certificeringsprogramma bestaat uit een bundel trainingen, inclusief:

 • Examens en slagingsgarantie
 • Flexibiliteit in planning en trainingsvorm
 • Extra e-learning
 • MeasureUp-oefenexamens
 • Begeleiding door een persoonlijke programmacoördinator
 • 24/7 bereikbare technische helpdesk
 • Een zeer aantrekkelijke prijs

Voorkennis

Je hebt kennis van en ervaring met het gebruik van Microsoft Windows operating systems. Je hebt enige ervaring met databasedesign en je weet hoe je relationele databases opzet en gebruikt. Ook ben je bekend met Transact-SQL.

Studiemateriaal

Je gebruikt tijdens je zelfstudie actueel, Engelstalig Microsoft e-learningmateriaal en MeasureUp-oefenexamens. Computrain is Microsoft Gold Learning Partner. Daarom gebruiken onze Microsoft Certified Trainers (MCT) tijdens de trainingen Microsoft Official Courseware (MOC). Deze Engelstalige courseware sluit perfect aan bij de eisen van het examen.

Vanaf het moment dat je start, beschik je over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de trainingen nodig hebt. Daarnaast kun je gemakkelijk communiceren met je trainer en de overige deelnemers.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Dit certificeringsprogramma bestaat uit de volgende 2 trainingen en 2 examens:

Trainingen

 • Administering a SQL Database Infrastructure (MOC20764)$MODULE_TITEL$
 • Provisioning SQL Databases (MOC20765)$MODULE_TITEL$

Examens

 • Provisioning SQL Databases (70-765)
 • Administering a SQL Database Infrastructure (70-764)

Examens en certificering

De trainingen in dit certificeringsprogramma bereiden je uitstekend voor op de 2 officiële Microsoft-examens die nodig zijn voor de certificering. Deze examens zijn inbegrepen in het programma.

Je behaalt de certificering MCSA: SQL 2016 Database Administration, als je de examens succesvol hebt afgelegd.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur en plaatsen

Deze training duurt 2 maanden.

De training wordt verzorgd in de regio Utrecht.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 2.960,-
Trainingsmateriaal: € 900,-
Examenkosten: € 390,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Certificeringsprogramma MCSA SQL 2016 Database Administration

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.