Beroepsfotograaf (NTI)

Vanaf

€ 727,16 incl. BTW

Opleidingsniveau

Overig

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Met deze opleiding fotografie leg jij de mooiste momenten vast. Bekijk het studieprogramma. Je kunt vandaag nog beginnen. Flexibel bij NTI.

Toelatingscriteria

Geen vooropleiding vereist

Om te starten met de opleiding Beroepsfotograaf worden, is geen vooropleiding vereist.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Krijg ik een certificaat?

Heb je de beroepsopleiding Beroepsfotograaf afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor € 35,75. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang € 10 korting op het certificaat!

Wat leer ik?

Kies je voor een beroep als fotograaf, dan kies je voor een veelzijdig beroep. Je maakt niet alleen foto's; je bewerkt deze ook op een creatieve manier. Daarnaast onderhoud je contact met bestaande klanten, werf je nieuwe klanten en ga zo maar door. De beroepsfotograaf bezoekt beurzen om zijn kennis op peil te houden en weet het juiste fotomoment te vinden.

Studieprogramma

Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Functies van de camera
 • Portretten
 • Landschappen
 • Schaduw
 • Licht
 • Dynamiek
 • Macrofotografie
 • Marketing (marktvormen, reclame,
  prijs en plaats)
 • Personeel en organisatie (arbeidsovereenkomst, arbeidsvoorwaarden, plichten werkgever/werknemer)
 • Bedrijfsadministratie (ondernemingsvormen, fiscale bepalingen, factuur en begroting)

Beroepsfotograaf worden inclusief praktijkdag

Bij deze leuke opleiding van het NTI zit een gratis praktijkdag. Deze dag vindt overdag plaats in Leiden. Tijdens het eerste deel van de dag ga je fotograferen, in een pand of in de Leidse binnenstad. Daarna wordt dieper ingegaan op beeldbeschouwing. Wat wil je als fotograaf vertellen in een foto? Wanneer kies je voor een foto? En wanneer voor een drieluik? Tijdens het middagprogramma leer je alles over stijl en het vertellen van verhalen met foto's.

Inclusief lesmateriaal

Bij de opleiding Beroepsfotograaf is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken. In de online leeromgeving vind je alle belangrijke informatie om aan de slag te gaan met jouw studie. Gemakkelijker kan niet!

Voor elk type camera

Je kunt met elk type camera de opleiding Beroepsfotograaf volgen. Er worden geen eisen gesteld.

Je einddoel: direct aan de slag als beroepsfotograaf

Na afloop van de opleiding kun je direct aan de slag als beroepsfotograaf. Je kunt zelfs je eigen onderneming starten.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het boeken van examens of de planning van je studie? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch of per e-mail.

Lees meer

FlexibelStuderen® doe je bij NTI

Boekenwurmen, nachtbrakers, ochtendmensen, carrièretijgers; iedereen is anders en iedereen studeert anders. Met FlexibelStuderen® van NTI studeer jij op een manier die echt bij jou past. Start met jouw opleiding wanneer je wilt. Bepaal zelf waar en wanneer je studeert in een online leeromgeving en met echte studieboeken. Met veel of weinig begeleiding van je studiecoach, samen met studiegenoten of juist in je eentje. Jij kiest! Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal dat erkende diploma.

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Rooster

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 692,16
Inschrijfgeld: € 35,-

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Beroepsfotograaf (NTI)

Opleidingsniveau

Overig

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NTI - Opleidersscore 8,1

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.