ATEX voor Operators

Explosiegevaarlijke situaties herkennen en voorkomen - 1 dag

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI Veiligheid

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Werk je als operator in een bedrijf met explosiegevaarlijke zones? Dan is het zaak dat je dit veilig doet. Deze training ATEX voor Operators voorziet je in de kennis en kunde om dit te doen. Je leert alles over veilig werken in omgevingen met explosiegevaar en de bijbehorende wetgeving en certificering.

Doelgroep

Je werkt als operator in een bedrijf met explosiegevaarlijke zones. Je bedient bijvoorbeeld apparatuur en installaties in de petrochemie, voedselindustrie, verfindustrie, in een houtzagerij, veevoederbedrijf, veehouderij of meelfabriek.

Aanpak

Deze training geeft je inzicht in het ontstaan van explosiegevaar, relevante wetgeving, certificering en de toepasselijke beschermingswijzen tegen ontsteking. Ook leer je gevaarlijke situaties herkennen, zodat je explosies kunt voorkomen. Deze training is grotendeels gebaseerd op de internationale eind- en toetstermen van IECEx 05 (Unit 001), aangevuld met operator-specifieke zaken.

Vooropleiding

Je hoeft niet te voldoen aan bepaalde vooropleidingseisen.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

 

ATEX voor Operators

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure