Basisopleiding Onderwijsassistent 4

Opleidingsniveau

MBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

admission

Je hebt geen vooropleiding nodig Voor de mbo basisopleiding Onderwijsassistent heb je geen vooropleiding nodig. Je hoeft ook geen stage te lopen. Advies van onze studieadviseurs Het kiezen van een mbo basisopleiding die bij je past is niet gemakkelijk. De studieadviseurs van het NTI kunnen je daarbij helpen. Dit kan via een vrijblijvend studieadviesgesprek bij ons op kantoor in Leiden of via de telefoon. De studieadviseurs zijn ook ’s avonds bereikbaar. Meld je direct aan voor een studieadviesgesprek. Om er samen achter te komen wat voor jou de beste opleiding is, praat de studieadviseur met je over: o je ambities  o je droombaan  o je vooropleiding  o je persoonlijke situatie

graduation

Examens van de mbo basisopleiding Onderwijsassistent Tijdens de mbo basisopleiding Onderwijsassistent leg je theorie-examens af. Digitale examens volgens de nieuwste mbo-norm Het NTI MBO-college biedt de aan volgens de nieuwste mbo-norm. Dat betekent dat voor deze basisopleiding nieuwe examens zijn gemaakt. De examens worden digitaal op locatie afgenomen. Dit is dagelijks mogelijk op tal van locaties door heel Nederland. Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je digitaal examen wilt doen voor de . Lees meer over hoe digitaal examineren in de praktijk werkt en waar je de testcenters kunt vinden. Ontvang een officieel NTI-diploma dat goed aansluit op jouw toekomstige baan! Doorleren na een mbo basisopleiding Na het afronden van je mbo basisopleiding Onderwijsassistent kun je doorstromen naar de volledige mbo-opleidingen Onderwijsassistent (niveau 4), Pedagogisch medewerker kinderopvang (niveau 3) en Gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4). Examenkosten De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens het door jou gekozen studietempo. Je krijgt vervolgens twee keer zo lang de tijd om je studie af te ronden, zonder extra kosten. Je doet dus pas examen wanneer jij er klaar voor bent. De examenkosten bedragen € 28,33 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

program guide

Wat leer ik? De mbo basisopleiding behandelt een aantal vakken van de volledige mbo-opleiding Onderwijsassistent. Als onderwijsassistent ondersteun je in overleg met de leraar bij allerlei taken. Je hebt daarbij je eigen verantwoordelijkheden. Je neemt bijvoorbeeld toetsen af bij kinderen en je begeleidt de groep om zelfstandig te leren werken. Goed kunnen observeren en begeleiden is hierbij een belangrijke taak en één van de onderwerpen van deze basisopleiding. Ook verdiep je je in pedagogiek, didactiek (de manier van onderwijs geven) en communicatie met kinderen en ouders. Studieprogramma De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de basisopleiding: o Didactiek o Pedagogiek o Communicatie o Organisatie o Observeren o Begeleiden o Deskundigheidsbevordering o Kwaliteitszorg Uniek: studieboeken bij het lesgeld inbegrepen! Waar andere particuliere onderwijsaanbieders gebruikmaken van losbladig en zelf ontwikkeld studiemateriaal, kiest het NTI MBO-College ervoor om te werken met de beste studieboeken. Deze zijn volledig bij je lesgeld inbegrepen.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

course schedule

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Neem voor de actuele planning contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Basisopleiding Onderwijsassistent 4

Opleidingsniveau

MBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NTI

Studeren op jouw moment
Wil jij een cursus of opleiding volgen, maar dan wel in combinatie met een baan en/of gezin? Bij NTI studeer je op je eigen moment. Je bepaalt zelf waar, wanneer en in welk tempo je studeert.  We bieden ruim 850 opleidingen aan: van korte cursus tot volledige masteropleiding. Je krijgt les van topdocenten en wordt tijdens je opleiding begeleid door een mentor. Bij NTI volg je opleidingen en cursussen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.