Een financieel professional word je met NIBE-SVV

De opleider voor de financiële dienstverlening, dat is NIBE-SVV. Al jaren verzorgt dit opleidingsinstituut opleidingen voor professionals binnen het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf. Werk je bij een financiële instelling of ga je dit binnenkort doen? Ontdek dan de opleidingen van NIBE-SVV, partner van Opleiding.nl. De beroepsgerichte opleidingen helpen je een financiële professional te worden.

Financiële opleidingen en Wft

Ben je werkzaam in de financiële dienstverlening? NIBE-SVV helpt de mensen achter de financieel dienstverleners succesvol te zijn. Bijvoorbeeld adviseurs of backofficemedewerkers van een verzekeraar of intermediair. Hoe? Door nieuwsgierigheid aan financiële kennis te koppelen. De opleidingen van NIBE-SVV zijn specifiek op de financiële dienstverlening gericht. Kwaliteit en relevantie staan bij deze opleider hoog in het vaandel. En niet voor niets hechten financieel dienstverleners veel waarde aan dit opleidingsinstituut: al meer dan 70 jaar is NIBE-SVV dé opleider als het gaat om waardevolle Wft-, Wft-PE-, bancaire en verzekeringstechnische vakopleidingen.  Maar ook voor andere financiële opleidingen op MBO-, HBO- en Masterniveau kun je bij NIBE-SVV terecht.

Next Academy

Nieuwe regelgeving, een toenemende digitalisering en een snel veranderende financiële sector. In deze markt moet je meebewegen en relevant blijven. Next Academy maakt het mogelijk om – naast het actuele aanbod van NIBE-SVV – opleidingen en trainingen te volgen die aansluiten bij de vaktechnische en digitale ontwikkelingen binnen de financiële sector. Zo weet je zeker dat je klaar bent voor de toekomst!

Word ook een financieel professional

Wil jij je ontwikkelen in de financiële dienstverlening? Dan is NIBE-SVV dé partij voor jou. Meld je bijvoorbeeld aan voor een training zoals Financial Risk Management of het HBO-programma Bank- en Verzekeringswezen. Moet je jouw Wft-diploma’s of PE-punten behalen? Volg dan een vakopleiding zoals Wft-Basis of Wft-PE Adviseur Schadeverzekering Zakelijk en schrijf je in voor het bijbehorende examen. Meer zien? Het hele aanbod van NIBE-SVV vind je op Opleiding.nl.

Bekijk het aanbod van NIBE-SVV
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834