MBO Vakopleiding Logistiek Management

Meteen succesvol in je werk op het gebied van logistiek - 1 jaar

Vanaf

€ 3.545,10

Duur

12 maanden

Opleidingsniveau

MBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Dit programma bevat alle relevante onderwerpen op het gebied van logistiek op MBO-niveau, zodat je je carrièreperspectieven aanzienlijk verbreedt. Je gaat op praktijkgerichte wijze aan de slag met onderwerpen als logistieke processen, goederenstromen en magazijnbeheer en merkt direct resultaat in je dagelijkse werkomgeving. Je hoeft voor de vakopleiding niet aan speciale eisen te voldoen of extra opdrachten te maken. De modules uit dit MBO-programma kun je mogelijk inbrengen in een verkorte MBO-opleiding op niveau 4 van MBO College van NCOI.

Doelgroep

Dit programma is interessant voor iedereen die zich wil ontwikkelen op het gebied van logistiek en planning op MBO-niveau.

Doel en opzet

Je leert in dit programma de belangrijkste onderwerpen van logistiek management kennen. Denk aan het plannen van capaciteiten, kwaliteitscontroles en warehouseprocessen. Je wordt begeleid door docenten met veel werkervaring. Zij kennen je vakgebied daardoor erg goed. Ook voer je verschillende praktijkopdrachten uit, waarin je alles wat je leert toepast. Dit maakt je al meteen succesvoller in je werk. Daarnaast wordt er in dit programma gebruikgemaakt van het meest actuele studiemateriaal en een moderne online leeromgeving. Je vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Ook kun je communiceren met je medestudenten en docent.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

MBO Vakopleiding Logistiek Management

Opleidingsniveau

MBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.