O&O-fondsen

Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen (O&O-fondsen) zijn stichtingen die door werkgevers- en werknemersorganisaties worden bestuurd. Deze fondsen zorgen ervoor dat dat het aanbod en het niveau van de vakbekwaamheid van (potentiële) werknemers op peil blijft.

Gericht op de toekomst

O&O fondsen dragen bij aan een evenwichtige arbeidsmarkt. Zo maken de fondsen het bijvoorbeeld met subsidies mogelijk dat bedrijven kunnen investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van hun medewerkers. Het vinden en behouden van geschikte medewerkers wordt hierdoor eenvoudiger. De focus ligt daarbij op dat werknemers zich prettig voelen in hun werk en beschikken over de juiste competenties om hun taken goed te kunnen uitvoeren.

Subsidie voor uw organisatie?

Nederland telt ongeveer honderd opleidingsfondsen binnen de verschillende sectoren van de arbeidsmarkt. Benieuwd of er binnen jouw sector subsidiemogelijkheden zijn? Neem dan een kijkje bij het overzicht van alle O&O-fondsen

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur of contact opnemen via whatsapp van 10:00 tot 15:00.