Opleiding.nl voor uw organisatie

Opleiding.nl voor uw organisatie

Opleiding.nl Zakelijk neemt alle complexiteit rondom de ontwikkeling van uw medewerkers weg!

Om werkenden en werkzoekenden te helpen bij hun keuze voor een opleiding of training, hebben de grootste opleiders van Nederland Opleiding.nl opgericht. Alle opleidingen van de beste opleiders overzichtelijk bij elkaar. Maar, Opleiding.nl biedt ook oplossingen voor u als werkgever! Zo kunnen we voor uw organisatie binnen twee weken een eigen leer- en ontwikkelplatform samenstellen. En kiest u voor ons All You Can Learn abonnement, dan kunnen uw medewerkers zelfs onbeperkt leren, tegen een vast bedrag per jaar.

De voordelen van Opleiding.nl

Bestaande leerplatformen zijn vaak ontwikkeld door partijen die zelf geen opleidingservaring hebben. Opleiding.nl is een initiatief van de grootste opleidingsinstituten van Nederland zelf. Dit betekent dat u verzekerd bent van de volgende voordelen:

  • De beste kwaliteit: alle aangesloten opleiders behoren tot de top in hun segment
  • One- stop-shop: één adres met alle, voor uw organisatie relevante, kwaliteitsopleidingen en -trainingen
  • Maatwerk: het leerportaal wordt volledig op maat voor u ingericht
  • Ontzorging: inclusief complete procesmatige en administratieve afhandeling
  • Brede expertise: advies en ondersteuning bij L&D-vraagstukken
  • Effectief en efficiënt platform: klantvriendelijk en gemakkelijk te implementeren 
  • Binnen twee weken starten: de mobiliteit van uw medewerkers (instroom, doorstroom en uitstroom) is actueler dan ooit. Daarom kunnen wij ervoor zorgen dat uw eigen Opleiding.nl leer- en ontwikkelplatform binnen twee weken up & running is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de zakelijke oplossingen van Opleiding.nl? Bent u benieuwd welke variant het beste bij u past? Wilt u inzicht in de kosten en opbrengsten voor uw organisatie? Vraag dan snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met een van onze accountmanagers.

 
Opleiding.nl Zakelijk