NIMA-opleidingen Sales

In de sales valt voor jong talent heel veel te bereiken. Met een baan in de sales heb je veel contact...

Lees verder >

In de sales valt voor jong talent heel veel te bereiken. Met een baan in de sales heb je veel contact met beslissers en krijg je meteen veel eigen verantwoordelijkheid....

Lees verder >

In de sales valt voor jong talent heel veel te bereiken. Met een baan in de sales heb je veel contact met beslissers en krijg je meteen veel eigen verantwoordelijkheid. Wanneer je aan de slag wilt in...

Lees verder >

NIMA-opleidingen Sales: 5 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Duur
Filteren

Opleidingen (5)

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar

Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

NIMA-opleidingen Sales

In de sales valt voor jong talent heel veel te bereiken. Met een baan in de sales heb je veel contact met beslissers en krijg je meteen veel eigen verantwoordelijkheid. Wanneer je aan de slag wilt in de sales mag een NIMA-diploma zeker niet ontbreken op je cv. Daarom vind je op Opleiding.nl NIMA-opleidingen op verschillende niveaus om je verder te ontwikkelen in het sales-vakgebied.

NIMA salesopleidingen

Tijdens een NIMA A salesopleiding leer je de fijne kneepjes van het commerciële vak kennen. Van onderhandelen tot inspelen op de laatste ontwikkelingen in de markt. Met de communicatieve softskills en onderhandelingstechnieken die je ontwikkelt, kun jij straks verkopen als geen ander. Zo ben je na de opleiding klaar om aan de slag te gaan als bijvoorbeeld verkoopleider of accountmanager. Ben je al doorgewinterd in de sales? Dan is een NIMA B salesopleiding voor jou weggelegd. Met deze opleiding word je klaargestoomd voor de volgende stap binnen jouw carrière.

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt met een NIMA salesdiploma

Een NIMA salesdiploma vormt de basis voor een glansrijke carrière binnen het commerciële domein. Hiermee heb je gegarandeerd een sterke positie op de (internationale) arbeidsmarkt. Of je nu net start, of je nog beter wil positioneren als salesprofessional, een NIMA-opleiding loont altijd. Met de NIMA-opleidingen die je op Opleiding.nl vindt, bereid je je optimaal voor op je NIMA-examens.

Breed aanbod aan salesopleidingen

Op deze pagina vind je de NIMA salesopleidingen van de grootste deeltijdopleiders van werkend Nederland. Je vindt gegarandeerd een optie die bij jouw leerbehoefte, werk en privéleven past. Zo leer je terwijl je werkt en kun je stappen maken binnen jouw commerciële loopbaan.

NIMA-opleidingen Sales op elk niveau 

Bij Opleiding.nl vind je NIMA salesopleidingen op elk niveau:

  • Ben je nieuw in het vak? Dan vormt een basiskennisopleiding een uitstekende introductie. Na het volgen van een basiskennisopleiding kun je aan de slag in een juniorfunctie in de sales.
  • Met een NIMA A salesopleiding leer je de basis van alle facetten van het salesvak. Een goede theoretische basis die je vervolgens gaat toepassen in de praktijk.
  • Bij NIMA Sales B kun je kiezen voor Accountmanagement, waarbij je je focust op het verder uitdiepen van klantrelaties. Ook kun je kiezen voor Verkoopleiding. Hierbij ga je juist meer aan de slag met het professionaliseren van de verkoopafdeling en de bijbehorende verkoopprocessen en vaardigheden. 


Persoonlijk advies nodig?

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Dan helpen we je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek