• Home
  • NIMA-opleidingen Online Marketing & Digital

NIMA-opleidingen Online Marketing & Digital

Online marketing en communicatie zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Niet alleen beheerst het...

Lees verder >

Online marketing en communicatie zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Niet alleen beheerst het ons leven voor een groot gedeelte, maar het biedt...

Lees verder >

Online marketing en communicatie zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Niet alleen beheerst het ons leven voor een groot gedeelte, maar het biedt marketeers en communicatieprofessionals ook de mogelijkheid...

Lees verder >

NIMA-opleidingen Online Marketing & Digital: 0 opleiding

Opleidingen (0)

Onze beste opleidingen

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

NIMA-opleidingen Online Marketing & Digital

Online marketing en communicatie zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Niet alleen beheerst het ons leven voor een groot gedeelte, maar het biedt marketeers en communicatieprofessionals ook de mogelijkheid om zeer gericht te communiceren met de doelgroep. Als marketingprofessional moet je meebewegen in het online speelveld om de nieuwste methoden en technieken effectief in te zetten voor jouw organisatie. Binnen het online marketing/digital domein van het NIMA kan je de optie kiezen die het beste past bij de fase van jouw carrière. Eén ding is zeker: het online vakgebied is een goede keuze als het gaat om baanzekerheid.

NIMA Online Marketing en Digital-opleidingen

Wil jij conversie na conversie genereren? Met een NIMA Online Marketing en Digital-opleiding word je klaargestoomd voor jouw loopbaan als online marketingprofessional. Zo ga je aan de slag met een stevige basis. Of je nu een carrière als SEO-, SEA- of CRO-specialist ambieert, als online marketeer raak je nooit uitgeleerd. Binnen de digitale wereld ontstaan steeds nieuwe specialismen die jij kunt inzetten voor jouw merk.

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt met NIMA Online Marketing of Digital

De online trends en ontwikkelingen in de online marketing volgen elkaar in rap tempo op. Daarom is het belangrijk dat je als marketingprofessional bijblijft en je vakkennis up-to-date houdt. Met een NIMA-diploma op zak laat je zien dat jij als online marketing- of digital professional tot de top van je vakgebied behoort. Dit biedt je een sterke positie op de (internationale) arbeidsmarkt.

Breed aanbod NIMA Online Marketing en Digital-opleidingen

Op deze pagina vind je een breed aanbod aan NIMA Online Marketing en Digital-opleidingen bij de grootste deeltijdopleiders van werkend Nederland. Zo vind je altijd een opleiding die bij jouw ambities, werk en privéleven past. Alle stof die je leert, kun je direct toepassen in de praktijk. Zo kun je al snel voor die nieuwe uitdaging binnen jouw carrière gaan.

NIMA Online Marketing & Digital-opleidingen op elk niveau

Bij Opleiding.nl vind je NIMA Online Marketing en Digital-opleidingen op elk niveau:

  • Ben je nieuw in het vak? Dan leg je met NIMA basiskennisopleiding een goede basis. 
  • Wanneer je al enige kennis van het vakgebied hebt, en deze op operationeel en uitvoerend niveau wilt toepassen, zit je goed met een NIMA A-opleiding. Hiermee leg je een stevige basis voor de volgende stap in jouw online marketingcarrière.
  • Als je al wat langer in het vak zit, is een NIMA B-opleiding waardevol om je verder te ontwikkelen. De vraag naar breed opgeleide B-professionals is groot. Je bent dus verzekerd van mooie carrièrekansen.

Persoonlijk advies nodig?

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Dan helpen we je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek