• Home
  • NIMA-opleidingen Marketing

NIMA-opleidingen Marketing

Houd jij je bezig met het achterhalen van waar je (potentiële) klanten behoefte aan hebben? Of wil je...

Lees verder >

Houd jij je bezig met het achterhalen van waar je (potentiële) klanten behoefte aan hebben? Of wil je je hiermee gaan bezighouden? En wil je met bredere...

Lees verder >

Houd jij je bezig met het achterhalen van waar je (potentiële) klanten behoefte aan hebben? Of wil je je hiermee gaan bezighouden? En wil je met bredere (SWOT) analyses kunnen bepalen welke producten...

Lees verder >

NIMA-opleidingen Marketing: 0 opleiding

Opleidingen (0)

Onze beste opleidingen

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

NIMA-opleidingen Marketing

Houd jij je bezig met het achterhalen van waar je (potentiële) klanten behoefte aan hebben? Of wil je je hiermee gaan bezighouden? En wil je met bredere (SWOT) analyses kunnen bepalen welke producten en diensten je moet gaan aanbieden? Aan wie, via welke verkoopkanalen, voor welke prijs en hoe je dit moet promoten? Dan is marketing iets voor jou. Op Opleiding.nl vind je NIMA-opleidingen op verschillende niveaus om je binnen dit interessante vakgebied te ontwikkelen.

NIMA marketingopleidingen

Potentiële klanten bereiken en boeien, sterke campagnes bedenken en adviseren over de nieuwste ontwikkelingen. Welke rol binnen de brede en dynamische marketingwereld wil jij op je nemen? Een NIMA marketingopleiding brengt jou verder binnen jouw loopbaan als marketingprofessional. Zo raak je bekend met het hele marketingproces en weet je hoe je een product of dienst positioneert op de markt. Verdiep je je verder met NIMA B? Dan kun je als geen ander een marketingstrategie of -planning opzetten en het management hierin ondersteunen aan de hand van succesfactoren en de laatste trends.

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt met een NIMA marketingdiploma

Met een NIMA-diploma op zak heb jij als marketingprofessional een sterke positie op de (internationale) arbeidsmarkt. Of je nu net start, of je nog beter wil positioneren als ervaren marketingstrateeg, een NIMA-opleiding is altijd waardevol. DE NIMA-opleidingen die je op Opleiding.nl vindt, vormen de perfecte voorbereiding op je NIMA-examens.

Breed aanbod aan marketingopleidingen

Wat voor NIMA marketingopleiding je ook kiest: bij Opleiding.nl zit je goed. Op deze pagina vind je alle NIMA marketingopleidingen van de grootste deeltijdopleiders van Nederland. Zo vind je gegarandeerd een NIMA-opleiding die bij jou past.

NIMA marketingopleidingen op elk niveau

Bij Opleiding.nl vind je NIMA marketingopleidingen op elk niveau:

  • Ben je nieuw in het vak? Dan vormt een basiskennisopleiding een uitstekende introductie. Na het volgen van een NIMA basiskennisopleiding Marketing kun je aan de slag in een juniorfunctie.
  • Heb je al een juniorfunctie en wil je je taken op operationeel én uitvoerend niveau toepassen? Dan is een NIMA A-opleiding een goede keuze. Hiermee leg je een stevige basis voor de volgende stap in jouw marketingcarrière.
  • Ken je de basis al? Dan kun je je verder verdiepen in de strategische marketingkaders met NIMA B Marketing, zodat je over zowel de kennis als ervaring beschikt om goede beslissingen te nemen. De vraag naar breed opgeleide B-professionals is groot. Je bent dus verzekerd van mooie carrièrekansen.
  • Werk je op HBO- of WO-niveau en heb je minimaal vijf jaar werkervaring? En ben je eraan toe om je bezig te gaan houden met de commerciële koers van je organisatie? Dan is NIMA C Marketing voor jou de juiste opleiding. Hiermee ontwikkel jij jezelf als richtinggevende professional. Tijdens de opleiding krijg je handvatten voor het bepalen en uitrollen van strategische vraagstukken.

Persoonlijk advies nodig?

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Dan helpen we je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek