• Home
  • NIMA-opleidingen Communicatie

NIMA-opleidingen Communicatie

Vind jij het interessant je verder te ontwikkelen in de communicatie? Wil je je bijvoorbeeld bezig houden...

Lees verder >

Vind jij het interessant je verder te ontwikkelen in de communicatie? Wil je je bijvoorbeeld bezig houden met de invulling van het communicatieproces...

Lees verder >

Vind jij het interessant je verder te ontwikkelen in de communicatie? Wil je je bijvoorbeeld bezig houden met de invulling van het communicatieproces tussen zender en ontvanger? Of ben je geïnteresseerd...

Lees verder >

NIMA-opleidingen Communicatie: 0 opleiding

Opleidingen (0)

Onze beste opleidingen

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

NIMA-opleidingen Communicatie

Vind jij het interessant je verder te ontwikkelen in de communicatie? Wil je je bijvoorbeeld bezig houden met de invulling van het communicatieproces tussen zender en ontvanger? Of ben je geïnteresseerd in de verschillende media online en offline, het maken van content en het opzetten van mooie en goede campagnes? Dan is een NIMA-opleiding Communicatie iets voor jou. Op Opleiding.nl vind je NIMA-opleidingen op verschillende niveaus om je binnen dit interessante vakgebied te ontwikkelen.

NIMA communicatieopleidingen

Binnen het vakgebied communicatie kun je kiezen uit NIMA-opleidingen in verschillende richtingen. Wil je je bijvoorbeeld meer ontwikkelen op commercieel vlak? En wil je je bezig houden met de missie, visie, strategie en merkidentiteit van je organisatie? Dan is Marketingcommunicatie een interessante richting voor jou. Een ander voorbeeld is Corporate Communicatie. Hierbij houd je je bezig met hoe je als organisatie zowel intern als extern dezelfde waarden hanteert en uitstraalt. Daarbij houd je rekening met het gedrag van verschillende stakeholders en ontdek je het belang van een helder socialmediabeleid.

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt met een NIMA communicatiediploma

Alle NIMA communicatieopleidingen die je vindt op Opleiding.nl, rond je af met een Europees erkend diploma. Als communicatieprofessional heb je met het gerenommeerde NIMA-diploma een streepje voor op de arbeidsmarkt in zowel binnen- als buitenland.

Breed aanbod aan communicatieopleidingen

Op deze pagina vind je de NIMA communicatieopleidingen van de grootste deeltijdopleiders van werkend Nederland. Zo vind je gegarandeerd een NIMA-opleiding die bij jou past. Welke opleiding je ook kiest: met een NIMA-opleiding Communicatie word jij klaargestoomd voor de volgende stap binnen jouw carrière.

NIMA communicatieopleidingen op elk niveau

Bij Opleiding.nl vind je NIMA communicatieopleidingen op elk niveau:

  • Ben je nieuw in het communicatievak en heb je behoefte aan een introductie in het vakgebied? Kies dan voor een NIMA-basiskennisopleiding. Hiermee leg je een goede basis om aan de slag te kunnen in een junior communicatiefunctie.
  • Met een NIMA A-opleiding leer je de fijne kneepjes van het communicatievak. Hiermee bereid je jezelf optimaal voor op de volgende stap in jouw communicatieloopbaan.
  • Heb je al meer ervaring? Maak je cv dan extra sterk met een NIMA B communicatieopleiding. Er is veel vraag naar breed opgeleide communicatieprofessionals met een B-diploma. Hiermee ben je dus verzekerd van mooie carrièrekansen.


Persoonlijk advies nodig?

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Dan helpen we je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek