Coaching

Coaches zijn er in allerlei soorten en maten. Als jij als coach aan de slag wilt, dan is het goed om...

Lees verder >

Coaches zijn er in allerlei soorten en maten. Als jij als coach aan de slag wilt, dan is het goed om je te onderscheiden. Wat is jouw authentieke coachingsstijl?...

Lees verder >

Coaches zijn er in allerlei soorten en maten. Als jij als coach aan de slag wilt, dan is het goed om je te onderscheiden. Wat is jouw authentieke coachingsstijl? En hoe bereik je de doelgroep die daarbij...

Lees verder >

Coaching: 0 opleiding

Opleidingen (0)

Onze beste opleidingen

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Coaching

Coaches zijn er in allerlei soorten en maten. Als jij als coach aan de slag wilt, dan is het goed om je te onderscheiden. Wat is jouw authentieke coachingsstijl? En hoe bereik je de doelgroep die daarbij past? Word de beste coach die je kunt zijn!

Trends & ontwikkelingen

Het aantal coaches in Nederland groeit snel. Elk jaar gaan er meer mensen een coachingsopleiding volgen en elk jaar komen er meer gekwalificeerde coaches bij. Mensen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling en het maken van de juiste keuzes is een groeimarkt. Werk aan de winkel dus voor coaches. Gespecialiseerde coaches dan, want met de toenemende concurrentie moet je je profileren als expert. Blijven investeren om bij te blijven, zowel in tijd als in opleidingen. Sommige landen zijn gestart met regulatie van deze beroepsgroep op basis van opleiding en brancheorganisaties om de ongebreidelde groei van het aanbod enigszins in goede banen te leiden.

Blijven werken dus aan de juiste kwalificaties en een onderscheidend aanbod. Een deel gaat coaching combineren met trainen, instrueren en adviseren in de vorm van coachingsprogramma's. Steeds minder gebeurt dit face-to-face. Webinars en online coaching is steeds vaker de norm. Met online producten zoals e-books, filmpjes en mp3’tjes, is er meer waarde voor je (potentiële) klant. Vaak wordt dit ook gebruikt als marketingtool. Met de inzet van nieuwe technologieën en netwerkmogelijkheden bereik je makkelijker jouw doelgroep via online nieuwsbrieven, social media, blogs, video en audio en bouw je een relatie op met potentiële en al bestaande klanten.

Populaire opleidingen binnen Coaching zijn:

Masterclass Coaching

Wil jij je inzicht en vaardigheden op het gebied van coaching ontwikkelen? Dan is deze Masterclass een goede keuze. Je verdiept je in theorie over psychologie, communicatie en gedrag en koppelt deze direct aan relevante coachingstechnieken. Je gaat ook aan de slag met je persoonlijke coachingsvaardigheden en ontwikkelt een eigen authentieke coachingsstijl. Dankzij de juiste vaardigheden en handvatten voer je jouw rol als coach na deze masterclass op persoonlijke en professionele wijze uit. Na afloop ben je in staat het proces van leren, ontwikkelen en veranderen van je coachees te stimuleren.

Post Bachelor Coaching en Begeleiding

In de Post Bachelor Coaching en Begeleiding ontwikkel je in korte tijd je professionele vaardigheden in oplossingsgericht coachen. Onder begeleiding van trainers met veel ervaring ga je aan de slag met diverse coachingstechnieken en -instrumenten. In de bijeenkomsten werk je aan opdrachten, doe je oefeningen en oefen je aan de hand van rollenspellen. Zo maak je de vertaling van theorie naar praktijk. Zij geven u gericht feedback en versterken zo uw coachingsvaardigheden. Met deze opleiding wordt u een coach met uitstekende begeleidingsvaardigheden.

Coachingsvaardigheden

Ben jij in je werk actief in een coachingsrol en wil je je coachingsvaardigheden verder ontwikkelen? Dan is deze training een goede keuze. Aan de hand van reële opdrachten en oefeningen ga je concreet met je leerdoelen aan de slag. Tijdens de trainingsdagen oefen je met elkaar én met de ondersteuning van een professionele trainingsacteur. Je krijgt inzicht in het doel van coaching en ontwikkelt je eigen coachingsvaardigheden, zodat je zelf effectiever leert coachen.