Trainingen en certificeringen

Trends & ontwikkelingen

Het behalen van certificaten in de informatietechnologie biedt kansen. Het verhoogt je kans op een baan, maar het verbetert ook...

Lees verder >

Trends & ontwikkelingen

Het behalen van certificaten in de informatietechnologie biedt kansen. Het verhoogt je kans op een baan, maar het verbetert ook je carrièrekansen als je al een baan hebt. Hoe meer certificaten, hoe groter die kansen worden. Behalve...

Lees verder >

Trends & ontwikkelingen

Het behalen van certificaten in de informatietechnologie biedt kansen. Het verhoogt je kans op een baan, maar het verbetert ook je carrièrekansen als je al een baan hebt. Hoe meer certificaten, hoe groter die kansen worden. Behalve dat je steeds hogerop kunt komen en daarmee meestal een hoger salaris krijgt, verrijkt het ook je leven...

Lees verder >

Trainingen en certificeringen: 277 opleidingen

Filteren

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Trainingen (193) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

2 maanden Trainingen € 1.783,00
3 maanden Trainingen € 4.195,00
3 dagen Trainingen € 1.675,00
2 maanden Trainingen € 3.495,00
3 dagen Trainingen € 1.750,00
5 dagen Trainingen € 2.625,00
3 dagen Trainingen € 1.745,00
3 dagen Trainingen € 1.750,00
3 dagen Trainingen € 1.595,00
2 dagen Trainingen € 1.250,00
2 dagen Trainingen € 1.195,00
2 dagen Trainingen € 1.650,00
2 dagen Trainingen € 1.425,00
2 dagen Trainingen € 1.575,00

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Een klassikaal HBO-programma bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

7 maanden HBO-programma € 7.835,00

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

(81)

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar

Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Trainingen en certificeringen

Trends & ontwikkelingen

Het behalen van certificaten in de informatietechnologie biedt kansen. Het verhoogt je kans op een baan, maar het verbetert ook je carrièrekansen als je al een baan hebt. Hoe meer certificaten, hoe groter die kansen worden. Behalve dat je steeds hogerop kunt komen en daarmee meestal een hoger salaris krijgt, verrijkt het ook je leven met meer kennis. Je werk wordt interessanter en jij wordt als werknemer interessanter. Vooral als zzp’er is het van belang om een zo hoog mogelijk niveau te behouden en je vakkennis voortdurend up-to-date te houden. Om opdrachten binnen te halen, moet je jezelf steeds weer bewijzen en laten zien welke vakkennis je in huis hebt. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op. Je raakt dus al snel achterop.

Door het behalen van certificaten word je specialist op een bepaald gebied. Dat gebied moet met name worden gekozen op basis van wat je wilt en wat je kunt. Natuurlijk kun je de trends in de gaten houden en kijken waar het meest naar wordt gevraagd of naar welke baan - waarin een bepaald certificaat wordt gevraagd - het hoogste loon genereert. Zo is er nu een sterke behoefte aan experts in cybercriminaliteit en verzeker je je, met een specialisatie op dit gebied, van een baan.

Denk aan je toekomst en investeer in certificaten. Je basisopleiding bepaalt waar je begint, maar niet waar je eindigt.