Integrale veiligheid

Complexe veiligheidsvraagstukken vragen om een multidisciplinaire aanpak. Hier komt integrale veiligheid om de hoek kijken. De trainingen en opleidingen...

Lees verder >

Complexe veiligheidsvraagstukken vragen om een multidisciplinaire aanpak. Hier komt integrale veiligheid om de hoek kijken. De trainingen en opleidingen op dit gebied behandelen bijvoorbeeld onderwerpen op het gebied van veiligheid, beveiliging en informatiebeveiliging....

Lees verder >

Complexe veiligheidsvraagstukken vragen om een multidisciplinaire aanpak. Hier komt integrale veiligheid om de hoek kijken. De trainingen en opleidingen op dit gebied behandelen bijvoorbeeld onderwerpen op het gebied van veiligheid, beveiliging en informatiebeveiliging. De multidisciplinaire aanpak zorgt dat je hierna in staat bent om complexe vraagstukken...

Lees verder >

Integrale veiligheid: 21 opleidingen

Filteren

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Opleider
Dag(deel)
Toon alle varianten
Duur
Toon alle opties

Trainingen (4) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

HBO Bacheloropleiding (3) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar

Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Integrale veiligheid

Complexe veiligheidsvraagstukken vragen om een multidisciplinaire aanpak. Hier komt integrale veiligheid om de hoek kijken. De trainingen en opleidingen op dit gebied behandelen bijvoorbeeld onderwerpen op het gebied van veiligheid, beveiliging en informatiebeveiliging. De multidisciplinaire aanpak zorgt dat je hierna in staat bent om complexe vraagstukken op het gebied van veiligheid op te lossen door diverse specialismen met elkaar in verbinding te brengen.