Studeren op afstand

Naast opleidingen met bijeenkomsten op een doordeweekse dag, avond of de zaterdag is er speciaal voor drukbezette mensen nog een mogelijkheid: studeren op afstand (thuisstudie). Deze aanpak combineert de flexibiliteit van thuisstudie met de zekerheid van persoonlijke begeleiding, ondersteund door e-Connect, de geavanceerde online leeromgeving.

Thuisstudie: studeren wanneer het jou uitkomt

Aangezien je in deze aanpak geen bijeenkomsten bijwoont, kun je je in je eigen tempo voorbereiden en studeren op de momenten die jou het best uitkomen. Je maakt daarbij gebruik van speciaal voor dit doel ontwikkelde opdrachten in de online leeromgeving, en de meest actuele literatuur en readers. In de online leeromgeving tref je alle informatie aan die je nodig hebt om je de stof geheel zelfstandig eigen te maken. Je maakt opdrachten en oefent in de werkomgeving of aan de hand van speciaal ontwikkelde cases, en levert je uitkomsten in via e-Connect. Je persoonlijke begeleider geeft je feedback en tips, zodat je je goed begeleid ontwikkelt en jezelf voorbereidt op de afronding per module, om uiteindelijk het erkende diploma te behalen.

Structuur door heldere mijlpalen

De opleiding kent een heldere structuur waarbij je telkens onderdelen afsluit. Je werkt daarnaast steeds naar een vast examenmoment toe. Je neemt namelijk deel aan dezelfde examens en afrondende opdrachten als de studenten van de andere studievarianten. Dit maakt een heel flexibele voorbereiding mogelijk, maar altijd met duidelijke mijlpalen en tussentijdse resultaten. Zo hou je niet alleen zelf, maar samen met je begeleider grip op je studievoortgang. Deze resultaatgerichte aanpak biedt veel houvast en een lage kans op uitval.
 

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 93 90 000
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/opleiding/opleiding/banner/desktop.jpg?ext=.jpg

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/opleiding/opleiding/teasers/u959.png?ext=.png

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/opleiding/opleiding/teasers/u959.png?ext=.png

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/opleiding/opleiding/teasers/u959.png?ext=.png

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl