Makelaardij

Een makelaar die meebeweegt met de ontwikkelingen in de markt, kan zich onderscheiden in een vakgebied dat snel verandert. Vergroot daarom je kennis op...

Lees verder >

Een makelaar die meebeweegt met de ontwikkelingen in de markt, kan zich onderscheiden in een vakgebied dat snel verandert. Vergroot daarom je kennis op juridisch, commercieel en bouwkundig gebied en ontdek hoe je als makelaar toegevoegde waarde levert....

Lees verder >

Een makelaar die meebeweegt met de ontwikkelingen in de markt, kan zich onderscheiden in een vakgebied dat snel verandert. Vergroot daarom je kennis op juridisch, commercieel en bouwkundig gebied en ontdek hoe je als makelaar toegevoegde waarde levert. Ook nu kopers en verkopers elkaar vinden via sites zoals Funda, HuizenZoeker of Jaap.nl.

Trends & ontwikkelingen...

Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Makelaardij

Een makelaar die meebeweegt met de ontwikkelingen in de markt, kan zich onderscheiden in een vakgebied dat snel verandert. Vergroot daarom je kennis op juridisch, commercieel en bouwkundig gebied en ontdek hoe je als makelaar toegevoegde waarde levert. Ook nu kopers en verkopers elkaar vinden via sites zoals Funda, HuizenZoeker of Jaap.nl.

Trends & ontwikkelingen

Het werk van de makelaar verandert, zo lijkt het. Door de opkomst van steeds betere zoekprogramma’s via het internet denken veel huizenkopers dat ze zelf hun nieuwe woning wel kunnen vinden. De bereidheid om de volle courtage te betalen, wordt dan ook steeds kleiner. Bedreiging of kans?

Een kans natuurlijk! Het vak van de makelaar is veel meer dan alleen maar een geschikt huis vinden. Door toegevoegde waarde te bieden, maak je het verschil. Creatieve verdienmodellen, samenwerking met gerelateerde bedrijven en sterke advisering zijn daar de pijlers van.

De makelaardij kent interessante uitdagingen. De verstedelijking gaat maar door, waardoor er in de grote steden sprake is van een opdrogend aanbod. Of zelfs geen aanbod. De verkopende partij heeft voldoende aan toegang tot social media en hoeft maar te denken aan de verkoop van een woning en er staan meteen voldoende gegadigden op de digitale stoep.

Ook de overheid draagt een steentje bij aan de uitdagingen. Een overspannen vraag om nieuwbouw, met name om appartementen, wordt niet beantwoord. Sterker nog, in veel gebieden waar nieuwbouw in ontwikkeling was, is deze stopgezet door veranderende omgevings- en milieuwetgeving. Genoeg uitdagingen voor de toekomstige makelaar!

Populaire opleidingen binnen Makelaardij zijn:

HBO Leergang WOZ

Heb jij beroepsmatig te maken met de wet WOZ? Dan weet je dat de WOZ-waarde voor steeds meer doeleinden wordt gebruikt. Tijdens deze opleiding leer je alles over de complexe wereld van de WOZ. Van de verdergaande verzwaring van de WOZ-uitvoeringstaken tot het uitvoeren van WOZ-taxaties. Een hele interessante opleiding voor iedereen die te maken heeft met de uitvoering van de wet WOZ.

Assistent-Makelaar Wonen (ARMT)

De vastgoedmarkt trekt weer aan en daarmee groeit ook de vraag naar assistent-makelaars. Tijdens deze opleiding bereiden we je voor op diverse werkzaamheden om de makelaar te ondersteunen. Bijvoorbeeld het begeleiden van kopers tijdens bezichtigingen, onderhandelingen voeren, het opstellen van koop- en verkoopovereenkomsten en marketingactiviteiten. Kortom, je legt een mooie basis voor een leuk en uitdagend beroep.

Basistheorie Vastgoed

Wil jij aan de slag als makelaar of taxateur? Dan zit je hier goed! Deze praktijkgerichte opleiding is opgebouwd aan de hand van de verplichte onderdelen van SVMNIVO. Na de opleiding Basistheorie Vastgoed heb jij alle benodigde kennis om aan de slag te kunnen als makelaar of taxateur. Een afwisselend beroep en mooie stap op de carrièreladder.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000