Klassikale lessen via onze Virtual Classroom

Klassikale lessen via onze Virtual Classroom

Klassikale lessen via onze Virtual Classroom

Door de grote impact die het Coronavirus op onze samenleving heeft, moeten wij de fysieke lessen van veel van onze opleidingen en trainingen in de komende periode annuleren. Maar dat betekent niet dat jouw opleiding of training helemaal niet doorgaat! We bieden een groot deel van de lessen aan via onze Virtual Classroom. Op deze pagina lees je hoe dit werkt.

De Virtual Classroom

Onze Virtual Classroom maakt het mogelijk om te studeren op afstand. Via een live-verbinding heb je contact met je docent en medestudenten. Zo kun je vanuit huis toch klassikaal onderwijs volgen en profiteren van de voordelen die dit biedt:

  • Je kunt direct vragen stellen aan je docent;
  • Je krijgt opdrachten en vragen waarmee je de lesstof praktisch leert toepassen;
  • Je kunt met je medestudenten in subgroepjes aan een opdracht werken;
  • Je kunt gebruikmaken van geeltjes op een bord dat voor de hele klas zichtbaar is.
In onderstaande video vind je meer uitleg over onze Virtual Classroom:
 

Hoe kom je in de Virtual Classroom?

Je hoeft niet heel handig te zijn met computers om deel te kunnen nemen aan de Virtual Classroom. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Verder helpen wij je op weg. Als je je aanmeldt voor een opleiding of training ontvang je duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik van de verschillende functies in de online leeromgeving. Ook ontvang je van ons een telefoonnummer dat je kunt bellen als iets niet lukt of niet werkt.

Ben je al aangemeld voor een opleiding of training? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om instructies te geven.

Meer weten?

Heb je nog vragen over je opleiding, training of de Virtual Classroom? Neem dan contact met ons op via  088 - 9 390 000.

Heb je een vraag?