Twents Fonds voor Vakmanschap - Scholingsbudget

Woon je in Twente en wil je jezelf door scholing verder ontwikkelen tot en met maximaal MBO niveau 4? Dan kun je gebruikmaken van de persoonlijke scholingscheques van Twents Fonds voor Vakmanschap.

Wat is Twents Fonds voor Vakmanschap?

De arbeidsmarkt in de regio Twente verandert in een hoog tempo. Investeren in vakmanschap is belangrijk om werknemers én de Twentse economie vitaal te houden. Daarom maken ondernemers, onderwijs en overheid het met Twents Fonds voor Vakmanschap mogelijk om je te blijven ontwikkelen.

Voor wie zijn de scholingscheques?

De scholingscheque is er voor werkenden, zzp’ers en werkzoekenden uit Twente die zich willen om-, her- of bijscholen op MBO-niveau. Je kunt jouw cheque gebruiken om je verder te ontwikkelen binnen je eigen vakgebied, maar ook om je klaar te stomen voor een ander beroep.

Voorwaarden:

  • Je woont in Twente
  • De gewenste scholing is maximaal op MBO-niveau 4
  • Er is geen/onvoldoende financiering beschikbaar uit andere fondsen of regelingen om jouw opleiding van te betalen
  • Je volgt jouw opleiding bij een erkende onderwijsinstelling

 

Hoe werkt het?

Je vraagt een loopbaangesprek aan bij een loopbaanconsulent van het Leerwerkloket Twente of het Loopbaanstation. Zij beoordelen of je aan alle voorwaarden voldoet en in aanmerking komt voor een scholingscheque. Vervolgens stellen jullie samen een scholingsplan op. Ook tijdens je opleiding blijven jullie in contact.

Haal het maximale uit je scholingscheque!

Op Opleiding.nl vind je een groot aantal opleidingen die precies aansluiten bij het initiatief van Twents Fonds voor Vakmanschap. Het gaat om bijscholings- en omscholingsprogramma’s in de vakgebieden IT, techniek, transport/logistiek, dienstverlening en zorg. Deze kun je betalen met je persoonlijke scholingscheque!

Je kunt voor de volgende opleidingen gebruikmaken van het Twents Fonds voor Vakmanschap:

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.

 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834