ROC van Amsterdam-Flevoland

Waar staan we voor?

Het ROC van Amsterdam - Flevoland verzorgt onderwijs dat je uitdaagt je te ontwikkelen tot een gewaardeerd vakman, actief burger en succesvol student. We stemmen ons onderwijs af op de markt en veranderingen daarin, zodat we steeds voldoende gekwalificeerde mensen opleiden die klaar zijn voor de toekomst. Een wendbare markt vraagt om wendbare professionals. Door aan te sluiten op jouw persoonlijke kwaliteiten en motivaties en aan te sluiten bij arbeidsmarktvraagstukken zorgen we voor een relevant en duurzaam onderwijsaanbod.

Waarom ROC van Amsterdam - Flevoland?

​ROC van Amsterdam – Flevoland is de grootste mbo-opleider van Nederland en heeft een groot netwerk van landelijke én regionale bedrijven en instellingen. Samen met onze partners ontwikkelen we onderwijs dat aansluit bij de actuele vraag vanuit de markt en dat past bij jouw individuele leerbehoefte. Zo ontwikkelen we passend onderwijsaanbod dat zo goed mogelijk aansluit bij jouw individuele leerbehoefte.  

Bekijk het aanbod van ROC Amsterdam-Flevoland
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834