ROC Midden Nederland

ROC Midden Nederland verzorgt middelbaar beroepsonderwijs voor jongeren en volwassenen. Het onderwijsaanbod is ondergebracht in dertien mbo-colleges, VAVO Lyceum en Bedrijfsopleidingen in Utrecht, Amersfoort en Nieuwegein. Wij zijn er voor iedereen die zich persoonlijk of professioneel wil ontwikkelen. Of je nu wilt doorgroeien vanuit je huidige functie, een carrière-switch wilt maken of (her)starter bent op de arbeidsmarkt, wij bieden diverse mogelijkheden om jouw persoonlijke ontwikkeldoelen te helpen realiseren. 

Voor bedrijven is ROC Midden Nederland is dé strategische ontwikkelpartner voor een cursus, mbo-certificaat of opleiding. Onze accountmanagers kennen hun sectoren in de regio, leveren maatwerk en ontwikkelen actuele opleidingen. We weten dat tijd kostbaar is en doen alleen wat nodig is.

Voor werknemers is ROC Midden Nederland de logische plek voor een cursus, certificaat of opleiding. Van één dagdeel tot en met drie jaar. Dit is je startplek voor bijscholing (verdiepen of verbreden) en omscholing. De kwaliteit van ons onderwijs is onbetwist: we sluiten aan bij wat er nodig is en wat toepasbaar is in de praktijk van vandaag en morgen.

Bekijk het aanbod van ROC Midden Nederland
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834