Deltion

Het Deltion College is een regionaal opleidingscentrum (roc) dat actief is op alle niveaus van mbo-onderwijs en in bijna alle werkvelden – van autotechniek tot zorg, van horeca tot sport. Daarnaast vervult Deltion Business voor een groeiend aantal bedrijven in de regio de rol van kennispartner. Goed onderwijs verzorgen is onze primaire opdracht. We leiden op voor een vitale arbeidsmarkt en leveren daarmee een bijdrage aan een gezonde regionale economie. 

Deltion is er voor iedereen. Of je nu jong of oud bent. Een eigen bedrijf hebt, in loondienst bent of op zoek bent naar een nieuwe baan. Het Deltion College werkt dagelijks vol enthousiasme aan de opleidingen van onze studenten. Iedereen kan een opleiding volgen op de manier die het best bij hem of haar past. We zijn gevestigd in Zwolle. We willen een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de arbeidsmarkt in onze regio. We hebben de faciliteiten en maatschappelijke blik die ervoor zorgen dat studenten en medewerkers zich zo succesvol mogelijk ontwikkelen. In hun beroep, de maatschappij en privéleven.

Wie zijn we? 

Het Deltion College is een regionaal opleidingscentrum (roc) dat actief is op alle niveaus van mbo-onderwijs en in bijna alle werkvelden – van autotechniek tot zorg, van horeca tot sport. Daarnaast vervult Deltion Business voor een groeiend aantal bedrijven in de regio de rol van kennispartner. Goed onderwijs verzorgen is onze primaire opdracht. In de buitenwereld willen wij herkenbaar zijn als ‘partner in talentontwikkeling’, zowel voor individuen als voor bedrijven en organisaties. We leiden op voor een vitale arbeidsmarkt en leveren daarmee een bijdrage aan een gezonde regionale economie. 

Waar staan we voor?

Bij Deltion staat de ontwikkeling van studenten centraal. Wij geloven dat iedere volwassene die bij Deltion studeert of een cursus volgt, recht heeft op goed onderwijs met aansluiting op de arbeidsmarkt. Als betrouwbare en transparante regionale opleider bouwen wij vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid mee aan hun toekomst. Alles wat wij doen, staat daarom in het perspectief van later. Van ambities. Van trends en ontwikkelingen in de samenleving, op de markt en in de diverse vakgebieden. Samen met de maatschappij, de overheid en het bedrijfsleven bereiden we mensen en organisaties voor op de steeds veranderende arbeidsmarkt. We kijken wat een individu kan- en wil, en bieden de opleidingsvorm aan die past bij de ambities en goed in te passen is in het leven van de volwassene.

Bekijk het aanbod van Deltion
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834