Praktische informatie

Een opleiding moet niet alleen inhoudelijk interessant zijn, hij moet ook in je werk- en privéleven passen. Bekijk daarom snel alle praktische informatie over onze opleiders.

Alles wat je wilt weten bij de hand

Op deze website vind je alles wat je moet weten over jouw toekomstige opleiding. En als je eenmaal aan je opleiding begint, staat alle belangrijke informatie vaak vermeld in de online leeromgeving van de opleider. Heb je toch nog een vraag? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag verder.

Flexibel en duidelijk

Alle opleidingen op Opleiding.nl zijn flexibel. Ze hebben meerdere startmomenten per jaar, zodat jij altijd op je eigen moment kunt beginnen. Eenmaal ingeschreven vind je, afhankelijk van de opleider, belangrijke informatie zoals de exacte startdatum en lesdagen in jouw persoonlijke online leeromgeving..

Relevante studiematerialen

Bij een goede opleiding horen goede studiematerialen. Daarom krijg je bij alle opleidingen actueel studiemateriaal van de beste auteurs en uitgevers. Belangrijk tijdens je studie, maar ook handig om daarna nog eens door te nemen.
Bij de meeste opleidingen krijg je niet alleen literatuur in boeken of de studiemap, maar ook in de online leeromgeving. Je ontvangt al je studiematerialen ongeveer 2 weken voor de start van je training of opleiding. Meld je je later aan, dan stuurt jouw opleider alles zo snel mogelijk naar je toe.

Landelijk instituut met verschillende opleidingsplaatsen

Het overgrote deel van de opleiders achter Opleiding.nl biedt trainingen en opleidingen door heel Nederland. Hierdoor hoef je nooit lang naar de leslocatie te reizen. De locaties zijn allemaal makkelijk bereikbaar met openbaar en eigen vervoer. Bij iedere training of opleiding op deze website lees je waar, op welke dag en op welk tijdstip je die kunt volgen. Het kan zijn dat een opleiding van jouw eerste voorkeur niet doorgaat op een specifieke dag of tijd. Jouw opleider zoekt dan samen met jou het beste alternatief.

Opleidingsplaatsen:

Alkmaar
Almere
Alphen aan de Rijn
Amersfoort
Amsterdam
Apeldoorn
Arnhem
Bergen op Zoom
Breda
Den Bosch
Den Haag
Eindhoven
Enschede

Gouda
Groningen
Haarlem
Hilversum
Hoogeveen
Leeuwarden
Maastricht
Middelburg
Rotterdam
Tilburg
Utrecht
Veenendaal
Zwolle

Inhalen bijeenkomsten

De opleidingen richten zich speciaal op mensen met een drukke baan. Daardoor kan het voorkomen dat je een bijeenkomst mist. Vaak bestaat er de mogelijkheid om, als de planning het toelaat, gemiste bijeenkomsten in een andere plaats of op een andere avond of dag in te halen. Overleg dit altijd vooraf met je opleider en met je docent.

Kleine studiegroepen

De studiegroepen zijn klein. Zo ontstaat er veel ruimte voor discussie en is er aandacht voor persoonlijke vraagstukken. Je deelt je ervaringen met je medestudenten. Zo leer je van jouw docent en van je medestudenten en hoor je hoe het er in andere organisaties aan toegaat. Bovendien breid je zo je netwerk uit. Boeiend, leerzaam en inspirerend!

Kosten en fiscale voordelen

Btw

Alle genoemde kosten zijn exclusief btw. Bij alle opleidingen en trainingen komt nog 21% btw. Dit geldt niet voor de opleidingen op MBO-niveau 2, 3, en 4, de volledige HBO-Bacheloropleidingen en de volledige Masteropleidingen. Deze wettelijk erkende opleidingen zijn vrijgesteld van btw. Kan jouw organisatie geen btw terugvorderen? Dan is er de voordelige mogelijkheid je opleiding of training vrij van btw te factureren. Je betaalt dan het bedrag exclusief btw, plus 10% opslag. Dit is aanzienlijk minder dan het totaalbedrag inclusief btw.

Ben je particulier en betaal je je opleiding zelf? Dan hoef je voor geen van de opleidingen btw te betalen. Voor trainingen betaal je wel 21% btw. Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten betaal je altijd 6% btw. De 6% btw op arrangementskosten is niet aftrekbaar. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Betaalbare kwaliteit en fiscale voordelen voor werkgevers

De opleidingen worden op efficiënte wijze georganiseerd en aangeboden op meerdere locaties in Nederland. Zo wordt topkwaliteit gecombineerd met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Bovendien kun je gebruikmaken van de interessante fiscale voordelen die gekoppeld zijn aan opleiden en ontwikkelen.
 

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.

 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834