Vakopleiding Personal shopper (NTI)

Vanaf

€ 653,00 incl. BTW

Opleidingsniveau

Overig

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Houd jij van mode en geef je graag kledingadvies? Start dan nu de vakopleiding Personal shopper bij NTI, inclusief praktijkdagen. Studeer op jouw moment!

Toelatingscriteria

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor de Vakopleiding Personal shopper heb je geen vooropleiding nodig. Je kunt meteen beginnen. De opleiding richt zich op personal shoppers die van hun passie hun beroep willen maken. Maar ook voor winkelmedewerksters is de opleiding geschikt om de kennis als salestool in te zetten, zodat je je klanten nog beter kunt adviseren. 

Vragen? Bel ons gerust!

Heb je vragen over de opleiding Vakopleiding Personal shopper? Neem contact op met een van onze studieadviseurs.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Hoe rond ik de beroepsopleiding af?

Na afloop ontvang je het NTI-diploma Vakopleiding Personal shopper. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie!

Wat leer ik tijdens de vakopleiding Personal Shopper?

Tijdens de vakopleiding Personal shopper leer je alle basiskennis die je nodig hebt om als zelfstandig personal shopper aan de slag te gaan. Je gaat je verdiepen in de kleuren en kleurtypes om het juiste kleur- en stijladvies te kunnen geven. Ook leer je verschillende figuurtypes onderscheiden, waarbij jij de juiste kleding kan adviseren.

In de opleiding ga je veel in de praktijk aan de slag, om de benodigde vaardigheden goed in de vingers te krijgen. Aan het einde van de opleiding weet jij alle ins en outs van de skills van een personal shopper en kun jij als zelfstandige aan de slag in het vak van Personal shopper!

Studieprogramma

Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Het beroep Personal shopper
  • Figuuranalyse en shapen van het figuur
  • Kleurtinten, kleurtypen en kleuranalyse
  • Modegeschiedenis, modekennis en persoonlijke stijl
  • Garderobeadvies
  • Personal shoppen; hoe ga je te werk?
  • Skills en vaardigheden van een personal shopper
  • Signaleren en bijhouden van trends
  • Ondernemen

Inclusief twee praktijkdagen

Tijdens deze vakopleiding volg jij twee gratis praktijkbijeenkomsten, begeleid door een professional uit het vak. In een interactieve sessie ga je aan de slag met onderwerpen waar jij meer verdieping in wilt. Daarnaast ga je aan de slag met figuuranalyse en het shapen van het figuur.

Inclusief lesmateriaal

Bij de opleiding Vakopleiding Personal shopper is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken. In de online leeromgeving vind je alle belangrijke informatie om aan de slag te gaan met jouw studie. Gemakkelijker kan niet!

FlexibelStuderen® doe je bij NTI

Boekenwurmen, nachtbrakers, ochtendmensen, carrièretijgers; iedereen is anders en iedereen studeert anders. Met FlexibelStuderen® van NTI studeer jij op een manier die echt bij jou past. Start met jouw opleiding wanneer je wilt. Bepaal zelf waar en wanneer je studeert in een online leeromgeving en met echte studieboeken. Met veel of weinig begeleiding van je studiecoach, samen met studiegenoten of juist in je eentje. Jij kiest! Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal dat erkende diploma.

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Rooster

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 618,-
Inschrijfgeld: € 35,-

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Vakopleiding Personal shopper (NTI)

Opleidingsniveau

Overig

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NTI - Opleidersscore 8,1

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.