Java programmeren (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Met de cursus Java programmeren specialiseer je je in korte tijd in een veelgebruikte én veelgevraagde programmeertaal. Haal een erkend certificaat.

Studie informatie

  • Inclusief gratis cursusboek.
  • Geeft vrijstelling bij HBO Informatica.
  • Inclusief live webcollege.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Of je nou een beginnende ontwikkelaar of programmeur bent of voor de eerste keer programmeert in Java, met de opleiding Java programmeren specialiseer je je al in enkele maanden. Java is een van de populairste programmeertalen. Veelgebruikt én veelgevraagd. De taal kan als oplossing voor de meest veeleisende (bedrijfs)toepassingen ingezet worden. Java is een zogenaamde objectgeoriënteerde (OO) taal en beschrijft alles zoals in het dagelijks leven. In Java bestaan objecten die beschikken over eigenschappen (ofwel variabelen) en deze objecten kunnen bepaalde acties verrichten. Dat maakt Java een zeer toegankelijke programmeertaal. Deze opleiding leidt op voor het certificaat Oracle Certified Associate (OCA) Java SE 7 Programmer I.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 596,-
Examenkosten: € 0,-
Inschrijfgeld: € 29,50

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Java programmeren (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.