Cookies en privacy

Cookies Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Deze informatie gaat over je gedrag op de website. Er zijn verschillende soorten cookies zoals de functionele en de analytische cookies. De functionele cookies vallen buiten de cookiewet. Deze cookies hebben namelijk een functionele rol binnen een website. Denk hierbij aan een winkelwagentje, een login onthouden of vastleggen dat andere cookies wel of niet mogen worden geplaatst. Daarnaast plaatsen wij ook analytische cookies. Met het plaatsen van deze cookies krijgen wij informatie over bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves met het doel om onze diensten te kunnen verbeteren. Hierbij worden de gegevens geanonimiseerd waardoor wij hiermee geen persoonsgegevens verwerken en hebben wij je toestemming niet nodig. Waar we wel je akkoord voor nodig hebben, zijn de marketing cookies voor advertentie- en personalisatiedoeleinden. Onder ‘Cookie instellingen aanpassen’ kun je zelf aangeven welke voorkeuren je hebt. Meer informatie vind je in onze privacy- en cookieverklaring

HBO Module Advies en Beleid in Voeding en Diëtetiek - Virtual Classroom (Pro Education)

Vanaf

€ 2.239,85 (incl. BTW)

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie Download brochure
Opleider

Pro Education

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?
Algemeen
Algemeen

Introductie

Deze HBO-module vormt een opstap richting de voeding en diëtetiek met advies in het bijzonder. De module is geschikt voor iedereen die al werkzaam is of wil gaan werken in de diëtetiekbranche en op zoek is naar verdieping en verbreding van kennis.

Omschrijving

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Als diëtist licht je mensen voor over voeding en eetgewoonten door je te verdiepen in de voedingsleer. Tijdens de HBO Module Advies en Beleid in Voeding en Diëtetiek maak je kennis met voedingsinstellingen, de voedingsindustrie en beleidsorganisaties. Zo ben jij straks in staat om alle voedingsvragen te beantwoorden en adviezen op maat te maken.

Opleidingskenmerk(en)

HBO-deelprogramma

Leerplan

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Voedingsindustrie
  • Foodservice
  • Instellingen
  • Beleidsorganisaties
  • Industrie
  • Voedingscentrum

In deze module zijn de volgende onderwerpen opgenomen:

  • Voedingsindustrie
  • Foodservice
  • Instellingen
  • Beleidsorganisaties
  • Industrie
  • Voedingscentrum

Leerdoel(en)

In het programma maak je kennis met alle aspecten van de voedingsleer. Je verdiept je niet alleen in de industrie en de beleidsorganisaties, je krijgt ook een beter beeld van de foodservice en de samenhang tussen voedsel en onze samenleving.

Programma
Datum & locatie
Kostenoverzicht
HBO Module Advies en Beleid in Voeding en Diëtetiek - Virtual Classroom (Pro Education)
Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen
Meer informatie Download brochure
DE OPLEIDER
Pro Education - Opleidersscore 8,3
Met recht dé opleider voor paramedici in Nederland
Pro Education is een van de grootste en snelst groeiende opleiders voor paramedici. Het instituut biedt naast erkende bacheloropleidingen in fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek een zeer uitgebreid aanbod van erkende permanente educatieprogramma’s voor de paramedisch professional. Altijd afgestemd op de laatste vakontwikkelingen en op de eigen werkpraktijk.