Fitnesstrainer A (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Fitnesstrainer worden en werken in een sportschool? Met deze cursus haal je flexibel het branche-erkende diploma!

Studie informatie

  • Inclusief praktijkdag, online hoorcolleges en webinar.
  • Goed voorbereid op het Fit!vak examen.
  • Gratis het boek ‘Cursus Fitnesstrainer A’ van NL Actief.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Heb jij veel affiniteit met sport en lijkt het je leuk om les te geven? Wil je voor jezelf en voor anderen een professioneel fitnessprogramma opzetten en of fitnesslessen verzorgen? Dan is de opleiding Fitnesstrainer A echt iets voor jou.Na deze cursus kun je op professionele wijze klanten helpen met het behalen van hun doel en trainingen en lessen verzorgen voor verschillende doelgroepen (zoals volwassenen, jeugd, ouderen en zwangere vrouwen). Daarnaast leer je hoe je sporttesten volgens protocol uitvoert en hoe je de resultaten juist interpreteert en terugkoppelt naar de sporter(s).Na een succesvolle afronding van het examen ben je een bevoegd en professioneel trainer bij een sport- en fitnesscentrum en kun je les geven aan individuen en groepen.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 476,80
Examenkosten: € 0,-
Inschrijfgeld: € 29,50

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Fitnesstrainer A (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.