Basis software engineering (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Deze cursus vormt een goede introductie in het vakgebied én biedt meteen waardevolle basiskennis. Incl. lesmateriaal en begeleiding door ervaren professionals.

Studie informatie

  • In korte tijd veelgevraagde kennis.
  • Inclusief al het benodigde lesmateriaal, geen extra kosten.
  • Begeleiding door professionals met veel ervaring in het werkveld.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Lijkt het je leuk om te werken als software-ontwikkelaar? Goed idee! Software engineers zijn zeer gewild op de arbeidsmarkt. Met de cursus Basis software engineering zet je dan ook de eerste stap naar een mooie carrière!Je doet met deze cursus belangrijke basiskennis op. Zo leer je o.a. hoe een softwaresysteem wordt gebouwd, getest en onderhouden, maak je kennis met ontwikkelmodellen en -methoden en raak je thuis in de terminologie.Na afronding kun je aan de slag als (junior) software engineer. Met het LOI-diploma én het veelgevraagde EXIN-certificaat Informatiesystemen Foundation (dat je ook meteen haalt met deze cursus!) zien werkgevers je graag komen.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 396,-
Examenkosten: € 0,-
Inschrijfgeld: € 29,50

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Basis software engineering (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door. Met een opleiding die zich aanpast aan jou.

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.