Arabisch (LOI)

Vanaf

€ 419,50 incl. BTW

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Met de LOI-cursus Arabisch van de LOI leer je je verstaanbaar maken in het Modern Standaard Arabisch (MSA) en kom je erachter wat de grootste verschillen zijn in de diverse varianten van het Arabisch. Na afloop van deze cursus ben je in staat om teksten te lezen (van klassiek tot modern) en kun je (eenvoudige) Arabische gesprekken volgen, bijvoorbeeld op de tv-zender Al Jazeera. Voorkennis is niet nodig, de cursus begint bij de basis. Het schriftsysteem en de spellingsregels worden stap voor stap uitgelegd en je woordenschat breidt zich al snel uit. Daarnaast besteedt de cursus uitgebreid aandacht aan de Arabische cultuur.

De taal Arabisch is aan een flinke opmars bezig. Inmiddels wonen er in Nederland ongeveer 300.000 mensen die afkomstig zijn uit een Arabischtalig land. Daardoor is in verschillende sectoren van de maatschappij een toenemende behoefte aan mensen die het Arabisch beheersen.

Arabisch is een taal die gesproken wordt door 280 miljoen mensen in 22 Arabische landen, waaronder: Marokko, Algerije, Tunesië, Libië, Libanon, Egypte, Soedan, Saoedi-Arabië, Jordanië en Qatar.

Daarom kies je voor de cursus Arabisch

  • Voer al binnen een maand een eenvoudig gesprek in het Modern Standaard Arabisch.
  • In korte tijd brede kennis op beginnersniveau.
  • Multimediaal studeren.
  • Persoonlijke en motiverende begeleiding van ervaren docenten.
  • Online inspreken en snel gesproken feedback terug.
  • Inclusief boek, online audiobestanden en oefenopgaven.

Doelgroep

Wil je Arabisch leren? Bijvoorbeeld omdat je de taal nodig hebt voor je werk, naar een Arabisch land gaat of uit pure interesse? Dan is de cursus Arabisch een uitstekende keuze. De taalcursus Arabisch is ook een aanrader voor iedereen die in zijn werk te maken krijgt met het Modern Standaard Arabisch (MSA).

In deze basiscursus Arabisch komt een breed scala aan onderwerpen aan bod. Naast de taal, besteedt de opleiding Arabisch ook meteen veel aandacht aan het land. Na afloop van de cursus Arabisch begrijp je hoe de taal in elkaar zit, heb je een flinke woordenschat opgedaan en kun je ook eenvoudige zinnen lezen en schrijven. Je leert de taal zodanig spreken en verstaan dat je je in veelvoorkomende situaties goed kunt redden.

Om de cursus Arabisch te kunnen volgen, heb je geen specifieke vooropleiding nodig.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Met de cursus Arabisch van de LOI kan iedereen deze boeiende taal leren. De cursus start bij de basis en breidt met ieder hoofdstuk je kennis flink uit.

Is er geen examen aan de cursus verbonden, maar wil je wel een bewijs van de behaalde resultaten? Wanneer je alle opdrachten ter beoordeling hebt ingestuurd, kun je een studieverklaring aanvragen. Hierop staan de gevolgde cursus en de behaalde resultaten. De kosten voor een verklaring bedragen € 25,-.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Op basis van de vermelde studieduur kun je uitgaan van ongeveer 8 uur studie per week. Afhankelijk van werkervaring en de tijd die je in de opleiding steekt, kan de cursus sneller worden afgerond.

Studieduur: 10 maanden

Lesgeld

Het lesgeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het lesgeld kan per maand of in één keer (met 3% korting) worden betaald.

Lesgeld thuisstudie: 10 x € 39,00 (€ 48,75)
Inschrijfkosten: € 29,50 (éénmalig)

Het lesgeld is inclusief:

  • Al het benodigde lesmateriaal.
  • Begeleiding door ervaren docenten.
  • Toegang tot de online leeromgeving.
  • Langer studeren, zonder extra kosten (tot twee keer de aanbevolen studieduur).

Schrijf nu in en start binnenkort. Bekijk de en schrijf je meteen in via , of bel (071) 545 1234.

Kosten

Cursusgeld: € 390,-
Examenkosten: € 0,-
Inschrijfgeld: € 29,50

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Arabisch (LOI)

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI - Opleidersscore 7,9

Groei door. Met een opleiding die zich aanpast aan jou.

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.