Visie Partners

Visie Partners is gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van supply chain management, operations management en logistiek. We verzorgen al meer dan twintig jaar APICS opleidingen in binnen- en buitenland. Visie Partners is door ASCM erkend als de leidende opleidingspartner in Nederland. 

We werken samen met leidende instituten in de wereld waaronder Assocation for Supply Chain Management (ASCM), Institute of Business Forecasting & Planning (IBF), APICS Supply Chain Council (APICS SCC) en Demand Driven Institute (DDI). Deze instituten houden zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten op het gebied van supply chain management en zij vertalen deze concepten naar opleidingen en trainingen. Visie Partners bouwt hierop door met het aanbieden van aanvullend studiemateriaal. 

Met onze internationale Engelstalige opleidingsprogramma’s dragen we bij aan het innovatief vermogen van professionals. Hierdoor zijn zij in staat om de kennis van supply chain management binnen organisaties naar een hoger niveau te tillen. 

Visie Partners is de Nederlandse Premier Channel Partner van ASCM. We onderscheiden ons door de kwaliteit van de gegeven lessen en hoge slagingspercentages.

Visie Partners heeft een samenwerking met IBF. Deze internationaal opererende ledenorganisatie is gericht op het ontwikkelen en delen van kennis omtrent demand planning, forecasting en sales and operations planning. We verzorgen opleidingen van IBF op het gebied van forecasting en sales and operations planning.

APICS SCC is een aan APICS verbonden netwerkorganisatie en heeft het SCOR-model voor supply chain excellence ontwikkeld. Als SCOR Consulting Partner werken we met bedrijven samen aan de verbetering van hun supply chain prestaties met behulp van het SCOR-model. We verzorgen begeleiding en training binnen bedrijven. Tevens bieden we open cursussen met betrekking tot de verbeteraanpak aan.

Visie Partners is een partner van DDI. Dit instituut heeft Demand Driven MRP ontwikkeld. Demand Driven MRP is een integrale methode voor vraaggestuurde planning van productie, materialen en capaciteit. We bieden trainingen aan en begeleiden de invoering van softwareoplossingen en de veranderde werkwijze. 

Behoefte aan supply chain professionals met een internationaal gerichte focus

Internationale logistieke ketens zijn langer en complexer dan ooit. Er is sprake van toenemende internationale concurrentie op prijs en innovatie van producten en diensten. Tegelijkertijd volgen de introducties van nieuwe producten elkaar in een steeds hoger tempo op. Dit alles brengt veel onzekerheid en risico’s met zich mee. Hierdoor is er een groeiende behoefte aan supply chain professionals die hun processen beter kunnen aansturen. 

Internationale erkenning

We bieden internationale Engelstalige opleidingsprogramma’s aan die als standaard gelden voor de grotere bedrijven en multinationals. Deze bedrijven hechten er veel waarde aan dat hun medewerkers internationaal erkende supply chain opleidingen hebben gevolgd. Voor deze organisaties gaan de internationale opleidingstandaarden boven een Nederlandse titel of graad. Eén van onze kennispartners is ASCM. ASCM beheert de terminologie die wordt gebruikt door de leidende leveranciers van ERP-informatiesystemen voor logistieke planning en besturing. De door ASCM ontwikkelde APICS opleidingen, stellen professionals in staat om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van deze informatiesystemen. 

Innovatie als drijfveer

We zijn van mening dat innovatie de drijvende kracht is achter gezonde en duurzame ondernemingen. Met onze opleidingen dragen we bij aan het innovatief vermogen van de supply chain professional waardoor deze in staat is om supply chain processen van de organisatie te innoveren. 
Innovatie komt enerzijds vanuit onze kennispartners. Zij volgen internationale trends nauwgezet en zij vertalen deze naar nieuwe concepten die worden opgenomen in het cursusmateriaal. Anderzijds komt innovatie vanuit onszelf. We hebben een eigen online leeromgeving en we werken met een moderne studio voor de virtual classroom sessies. Bovendien passen we onze kennis op het gebied van leerprocessen toe bij het maken van de lesplannen.

Klantgerichtheid als houding

Voor ons is klantgerichtheid een vanzelfsprekendheid. Dit blijkt uit onze servicegerichte aanpak. We hebben aandacht voor de work-life balance van de deelnemers. Dit doen we door te zorgen voor een gelijkmatige studiebelasting en een goede spreiding van de bijeenkomsten. Onze docenten helpen graag bij vragen over het studiemateriaal. Tevens bieden we de mogelijkheid om jouw studievorm te upgraden. Je hoeft in dat geval alleen het prijsverschil bij te betalen. Bovendien hebben we een jarenlange relatie met onze kennispartners. Hierdoor kunnen we jouw aanspreekpunt zijn voor contacten met deze organisaties.

Bekijk het aanbod van Visie Partners
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834