STC Training & Consultancy

Dé opleider voor het werken in scheepvaart, transport en havenindustrie

STC Training & Consultancy (T&C) is dé opleider voor vak volwassenen die werkzaam zijn of willen worden in de scheepvaart, transport en havenindustrie. STC T&C verbindt de praktijk met de theorie door gebruik te maken van unieke leer-en trainingsfaciliteiten en moderne geautomatiseerde leermiddelen. Het aanbod kenmerkt zich door praktijkgericht, efficiënt, relevant en actueel cursusmateriaal gegeven door echte vakdocenten. STC T&C leidt op voor kansrijke beroepen. 
 

Opleidingen STC Training & Consultancy 

Als onderdeel van STC Group verzorgt STC T&C cursussen, trainingen en opleidingen met unieke leer- en trainingsfaciliteiten. Naast individuele cursisten helpt STC T&C bedrijven met maatwerk en incompany trainingen. Met daarbij focus op uw carrière, duurzame inzetbaarheid en het optimaal functioneren van bedrijven en organisaties in de sectoren waarin STC T&C werkt. 
 

Kennisinstelling, middenin de praktijk

STC T&C staat met één been in de haven en met één been voor de klas. STC T&C kent uw werkveld en zorgt voor een cursus van toegevoegde waarde. Als kennisinstelling onderhouden wij nauw contact met brancheorganisaties en beleidsmakers. STC T&C biedt innoverend onderwijs aan die inspeelt op relevante actualiteiten en toekomstgericht onderwijs. 

Bekijk het aanbod van STC Training & Consultancy
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834