Staan Finance Academy

Wie zijn we?

Staan Finance Academy is onderdeel van Staan Finance & Consultancy, een gerenommeerde partner voor Interim Finance Professionals, Finance Recruitment, Consultancy en Controlling-services aan Fortune 500-organisaties in Nederland.

We zijn aanvankelijk begonnen met de Academy om een ideaal platform te bieden voor onze eigen Finance Professionals om hun persoonlijke ontwikkeling te versnellen. We merkten dat onze klanten de kracht en kennis van onze Finance Professionals zeer waardeerden en besloten vanaf dat moment onze Academy ook voor externe financials te openen.

Wat doen we?

Inmiddels hebben we een sterk internationaal curriculum met CMA, een Leadership-programma, Masterclasses zoals Mastering Cashflow, Restructuring, Consolidatie maar ook Power BI, Lean, Agile, Business English for Financials, MBA en PDB Bedrijfsadministratie.

Wat onderscheidt ons?

De Staan Finance Academy werkt met de ‘best fit’ benadering waarbij we onafhankelijk advies geven over het te volgen programma. Om dit tot stand te brengen, bevelen we ten zeerste een persoonlijke intake aan. Het is onze missie om je professioneel te ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bij de Staan Finance Academy zijn alle cursussen en materialen beschikbaar in het Engels. Wij werken met kleine groepen om er zeker van te zijn dat iedereen zijn uitdagingen kan overwinnen. Bovendien werken wij met de beste docenten die ruime ervaring hebben in lesgeven en nog steeds actief zijn in de wereld van finance.

Alle cursussen kunnen worden gevormd tot een oplossing op maat voor een inhouse programma.

Voor welke doelgroep zijn we?

Onze cursussen zijn ontwikkeld voor ambitieuze Finance Professionals. Alle cursussen zijn vanaf BSc-niveau en toegankelijk via open inschrijving of op maat gemaakt voor inhouse programma’s. Door onze cursussen te volgen heb je recht op PE-punten die vereist zijn voor Register Controllers, Register Accountants en gecertificeerde CMA’s.

Bekijk het aanbod van Staan Finance Academy
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834