Ontmoet de opleider van supportprofessionals

Wil jij tot de top behoren in managementondersteuning? En past praktijkgericht onderwijs bij jou? Ontdek Schoevers, partner van Opleiding.nl en hét opleidingsinstituut voor managementsupportprofessionals. Met de beste docenten uit de praktijk en met aandacht voor jou. Via Opleiding.nl kun je je nu aanmelden voor een officieel erkende deeltijdopleiding of training bij Schoevers.

Schoevers: bewezen succesvol

Zelfstandig projecten uitvoeren, werken aan je leerdoelen en oefenen met actuele vraagstukken uit een internationaal bedrijvennetwerk. Schoevers heeft meer dan 100 jaar een succesvolle aanpak als het gaat om het opleiden van managementondersteuners, marketingcommunicatieprofessionals en hotel- en eventmanagers. Maar dat niet alleen: je kunt bij sommige Schoevers-opleidingen een baangarantie krijgen. En bij Schoevers Professionals kun je zelfs terecht voor baanbemiddeling.

Aandacht voor jou en de praktijk

Bij Schoevers staan jouw behoeften en leerdoelen centraal. Daarom kun je tijdens je opleiding rekenen op intensieve begeleiding met persoonlijke aandacht. Schoevers’ onderwijsmethode bestaat uit gestructureerd onderwijs met veel contactmomenten. Zo krijg jij de aandacht die je verdient. Heb je een baan, maar wil je daarnaast verder leren? Ook dan ben je bij Schoevers aan het juiste adres. De opleidingen en trainingen zijn namelijk goed te combineren met een deeltijd- of voltijdbaan.

Schoevers Kwaliteit Register

Je bent niet zomaar een managementsupporter: je bent een managementsupporter op topniveau. Maar hoe toon je aan wat je weet en kunt? Laat je opnemen in het Schoevers Kwaliteit Register (SKR®)! Dit is hét keurmerk voor startende en ervaren supportprofessionals. Het Schoevers Kwaliteit Register is een keurmerk waarmee je aantoont dat je op topniveau bent opgeleid. Het SKR® wordt gecontroleerd door een onafhankelijke commissie en breed gedragen in het bedrijfsleven. Wie in het register opgenomen is, behoort tot een exclusief netwerk van ambitieuze managementondersteuners. (Potentiële) werkgevers zien meteen: jij levert Schoevers-kwaliteit. Wel zo handig bij salarisonderhandelingen of een sollicitatie. Daarbij hoor je met je registratie tot een exclusief netwerk van ambitieuze managementondersteuners.

Word jij er ook een van Schoevers?

Van managementassistent tot officemanager of communicatieprofessional. Bij Schoevers ben je aan het juiste adres voor erkende opleidingen tot managementondersteuner. Wil jij aanpakken op hoog niveau? En studeren naast je baan? Word dan ook een supportprofessional van Schoevers. Schrijf je vandaag nog in!

Bekijk het aanbod van Schoevers
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834