Start met een cursus of training bij technisch de beste opleider!

Al 50 jaar is ROVC marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 15.000 cursisten een praktijkgerichte opleiding bij ROVC met als doel efficiënter, daadkrachtiger en competenter te functioneren. ROVC adviseert en ondersteunt daarnaast honderden organisaties bij het realiseren en implementeren van een effectief opleidingsbeleid. We zijn betrokken bij jouw markt, organisatie en medewerkers.

Opleidingsconcept

Het opleidingsconcept van ROVC richt zich op het opleiden zonder ballast. We leren je alleen wat je nodig hebt. Motivatie is hierbij de sleutel tot succes. Het opleidingsconcept van ROVC bestaat uit 4 kernprincipes:

  1. Wat je leert is praktijkgericht en direct toepasbaar
  2. Je krijgt les van betrokken docenten uit de praktijk
  3. We helpen je bij het ontwikkelen van de voor jou belangrijke competenties
  4. We leiden op voor volwassenen
 

ROVC TechCenter

ROVC leidt je op vanuit en voor praktijksituaties. Voor de lesstof wordt gebruik gemaakt van herkenbare praktijkvoorbeelden. Daarna oefen je in practicumopstellingen. Speciaal daarvoor heeft ROVC een uniek practicum in Ede, Rotterdam en Helmond. De compleetheid van het practicum zorgt ervoor dat er eenvoudig geschakeld kan worden tussen diverse vakgebieden.

Volg een technische cursus of training bij ROVC

Blijf jezelf ontwikkelen en volg een technische cursus of training bij ROVC. Wil je persoonlijk studieadvies? Onze studieadviseurs denken graag met je mee. Ben je enthousiast geworden en wil je direct starten? Bekijk ons aanbod en meld je vandaag nog aan!

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834