Pro Education

Wil jij paramedicus worden?

Wil jij graag paramedicus worden? Of ben je oefentherapeut en wil je via een verkorte leerroute fysiotherapeut worden? Met de opleidingen van Pro Education heb je de mogelijkheid om deze mooie beroepen te kunnen uitvoeren. Maar ook als je al een paramedisch beroep beoefent en je toekomstbestendig wilt zijn en blijven, ben je bij Pro Education aan het juiste adres. Kies dan bijvoorbeeld voor een cursus – nu ook aangevuld met onlinemogelijkheden.

Het bij- en nascholingsaanbod van Pro Education is niet alleen bedoeld voor fysiotherapeuten, diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten en verpleegkundigen, maar ook voor podotherapeuten en podologen. Alle opleidingen en cursussen zijn geaccrediteerd: de opleidingen door de NVAO en de cursussen bij de daarvoor ingerichte accreditatieorganen, zoals KNGF, ADAP, SNRO en Kabiz.

Praktijkgericht

Theoretische kennis is zeer waardevol, maar als paramedicus zul je meer belangstelling hebben voor de praktische uitvoering ervan. Uitgangspunt van onze cursussen zijn dan ook altijd praktijksituaties, die naast de theorie gelegd worden. Pro Education beschikt over een groot netwerk van opleiders uit de praktijk en gerenommeerde samenwerkingspartners. Dankzij hun input is de inhoud van de cursussen altijd afgestemd op de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Flexibel studeren

Voor mensen met een veeleisende baan of een eigen praktijk, en een druk privéleven is niets zo belangrijk als flexibiliteit. Bij Pro Education kun je in de meeste gevallen kiezen uit maar liefst 4 studievarianten met verschillende startmomenten. Er is dus altijd een variant die bij jou past. En natuurlijk is het altijd mogelijk tussentijds over te stappen naar een variant die jou op dat moment beter uitkomt. Deze flexibiliteit en de meerdere startmomenten per jaar zorgen ervoor dat de opleidingen en cursussen voor iedereen binnen handbereik zijn!

Begin je studie of cursus bij dé opleider voor paramedici

Pro Education biedt met succes een groot aantal geaccrediteerde cursussen en opleidingen aan. Voor HBO Bacheloropleidingen, HBO-programma’s en Masterclasses of actuele nascholing kun je bij Pro Education terecht.

Bekijk het aanbod van Pro Education
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834