OSR Juridische Opleidingen

Visie

Wij geloven sterk in het belang en de toegevoegde waarde van het blijven ontwikkelen van professionals in een juridische context, zodat zij kunnen groeien en een positieve maatschappelijke bijdrage kunnen leveren. Hier zien wij een belangrijke rol voor OSR en leveren wij onze bijdrage aan een optimale rechtstaat.

We bieden daarvoor meerdaagse leergangen en trainingen, aangevuld met basis- en verdiepingscursussen en actualiteiten. Ook faciliteren wij met onze in-company cursussen organisaties in hun groei op juridisch vlak. 

Certificering

OSR is een gecertificeerd opleidingsdienstverlener. Zo zijn wij onder meer erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten en de Mediators federatie Nederland (MfN). Voor een afgeronde gecertificeerde cursus krijgen onze deelnemers PO-, PE-, MfN-, PWO- of NEVOA-punten.

Werkwijze

Praktijkgericht en actueel 

Wij geloven in opleidingen die aansluiten op de praktijk. Op die manier leidt persoonlijke ontwikkeling tot de beste resultaten voor jezelf, je klanten en je organisatie. Daarom kijkt OSR altijd vooruit. Via ons grote netwerk in advocatuur, bedrijfsleven, overheid  en de rechterlijke macht onderhouden we nauw contact met experts in het veld. En weten we wat er speelt, nu en in de toekomst.

Persoonlijk

We zijn betrokken bij jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt niet alleen inspirerend onderwijs van topkwaliteit, maar ook persoonlijk advies en concrete feedback over je leerresultaten. Onder meer via interactieve werkvormen, omdat wij geloven in verbinding: juridische professionals leren het beste van én met elkaar. Bovendien denken we altijd met je mee, zodat je precies het onderwijs krijgt dat jij nodig hebt.

Onze visie op leren

Wij geloven in opleidingen waar je als professional direct iets aan hebt. Wat je leert kun je meteen toepassen. Wij bieden interactieve opleidingen onder leiding van topdocenten. Onze docenten bepalen de kwaliteit van onze opleidingen. Daarom weten wij al jaren experts en boegbeelden uit de praktijk aan ons te binden. Onze docenten zijn betrokken, inspireren je en dagen je graag uit.

Bekijk het aanbod van OSR Juridische Opleidingen
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834