Online Academy

Over Online Academy

Alles leren wat je maar wilt? Dat kan bij Online Academy. Je volgt hier onbeperkt online trainingen – gewoon achter je computer, tablet of smartphone. En daar heb je maar 10 minuten per dag voor nodig.

De voordelen van Online Academy

Online Academy werkt zoals een streamingsdienst voor films en series: voor een vast bedrag kun je alle trainingen volgen die je maar wilt. Je vindt hier meer dan 300 trainingen in alle categorieën. Denk aan programmeren, timemanagement, sales of scrum. En wist je dat we ook veel trainingen hebben op het gebied van hobby’s, zoals digitale fotografie en starten met hardlopen?

Deze trainingen zijn praktisch, zodat je alles wat je leert meteen kunt toepassen. Je maakt quizzen, bekijkt video’s, krijgt 360°-feedback en maakt adaptieve toetsen. Deze interactiviteit maakt de trainingen ook leuk om te doen.

Online Academy-trainingen zijn gemaakt in samenwerking met erkende opleiders die je ook op Opleiding.nl vindt, zoals NCOI Opleidingen en Computrain. Zo weet je zeker dat je trainingen van hoge kwaliteit volgt.

Efficiënt leren

Misschien wel het grootste voordeel van Online Academy is de unieke leermethode. Elke training duurt in totaal een paar weken, maar is opgedeeld in trainingsdagen van slechts 10 minuten per dag. Zo kan iedereen tijd vinden voor de training en hem volhouden. Bovendien is het wetenschappelijk bewezen dat je de leerstof beter onthoudt als je iedere dag kort leert dan wanneer je in één keer heel veel leert. Een win-winsituatie dus!

Enthousiast geworden? Bekijk alle trainingen en schrijf je in:

Bekijk het aanbod van Online Academy

Voor werkgevers

Ben jij werkgever en wil jij Online Academy gebruiken in je organisatie? Slimme keuze, want Online Academy is een efficiënte en voordelige manier om al je medewerkers in je organisatie aan het leren te krijgen. Neem contact op met Online Academy! 

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834