Merlijn Groep

Dé specialist in het voorkomen, begeleiden en oplossen van conflicten: praktijk en opleiding gaan altijd hand in hand. In alles wat we doen combineren we de praktijkuitoefening met trainingen.

Deze combinatie zorgt ervoor dat de kwaliteit van beide diensten constant wordt vernieuwd en verbeterd.

Als voorbeeld: alle praktijkervaringen van onze mediators worden periodiek verzameld, geëvalueerd en verwerkt in de trainingen. En de vele trainingen en specialisaties leveren weer stof op die we constant en nadrukkelijk ook tijdens onze interne kwaliteitsbijeenkomsten doorgeven aan de uitvoerende mediators. Een opwaartse kwaliteitsspiraal.

De ontwikkeling van ‘Merlijn Online’ heeft het mogelijk gemaakt al onze diensten live én online te kunnen aanbieden. De klant kiest natuurlijk zelf.

De hoofdvestiging van Merlijn bevindt zich in ‘s-Hertogenbosch, maar de opleidingen en trainingen geven we op kasteellocaties door het hele land.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834