Over Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep is al 125 jaar de opleider voor financieel professionals , zoals de financieel manager, controller, boekhouder, accountant, belastingconsulent, belastingadviseur, salarisadministrateur en zorgadministrateur. Door de grote technologische veranderingen in hun vakgebied moeten zij zich altijd blijven ontwikkelen. En dat naast hun baan en privéverplichtingen. Markus Verbeek Praehep weet wat zij nodig hebben en biedt het complete en kwalitatief meest hoogstaande pakket aan opleidingen voor de financieel professional: van MBO tot en met Master en van bedrijfsleven tot overheid. Met een diploma van Markus Verbeek Praehep ben je zeker van je zaak.

Midden in het veranderende vakgebied

De rol van financieel professionals verandert als nooit tevoren. Vakkennis blijft onontbeerlijk, maar ook aspecten als persoonlijkheid en gedrag, soft skills en leiderschap, adviesvaardigheden, ICT-kennis en innovatief denkvermogen zijn nodig om in dit veranderende vak zelfverzekerd je mannetje te (blijven) staan. In dit veranderende vakgebied is Markus Verbeek Praehep de stabiele factor. De opleider die met beide benen in het vak staat én erin vooruitloopt.

Niet alleen de oprichters, maar ook de docenten van Markus Verbeek Praehep komen uit de financiële beroepspraktijk. Markus Verbeek Praehep heeft al vele generaties aan financieel professionals opgeleid en geholpen bij de volgende stap in hun carrière. Vrijwel alle accountantskantoren hebben mensen in dienst die bij Markus Verbeek Praehep zijn opgeleid.

Uitgebreid aanbod

Markus Verbeek Praehep biedt het meest uitgebreide opleidingspalet voor de financieel professional; van accountancyopleidingen en fiscale opleidingen tot PE-cursussen op het gebied van finance en payroll en van MBO tot Masterclasses. Naast opleidingen op het gebied van vakkennis vind je er bovendien ook opleidingen en trainingen op het gebied van onder andere persoonlijkheid en gedrag, soft skills en leiderschap. Zo biedt Markus Verbeek Praehep zijn studenten alle handvatten die zij nodig hebben als financieel professional van nu en de toekomst.

Of je nu aan het begin van je carrière staat of toe bent aan de volgende stap, Markus Verbeek Praehep zorgt dat je een zelfverzekerde financieel professional bent en blijft en dat anderen blindelings kunnen vertrouwen op jouw informatie, analyses en adviezen.

Start nu bij Markus Verbeek Praehep

Wil jij ook bijblijven in het veranderende financiële vakgebied? Schrijf je dan nu in voor een opleiding van Markus Verbeek Praehep en start binnenkort. Je vindt Markus Verbeek Praehep op meer dan 30 leslocaties verspreid over heel Nederland én online via e-learning en de virtual classroom.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834