LOI

Erkend onderwijs dat altijd in je leven past 

De veranderingen op de arbeidsmarkt gaan snel. Jezelf blijven ontwikkelen, is dan ook belangrijker dan ooit. Maar hoe combineer je een opleiding met je toch al drukke leven? Bij de LOI is dat heel eenvoudig. Het is vooral een kwestie van gewoon beginnen. En de juiste keuzes maken natuurlijk. Wordt het een kort programma om snel je cv te versterken of ga je voor een volledige MBO- of HBO-opleiding? Kies je voor flexibel thuis studeren of voor Klassikaal+, onze nieuwste methode die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online? Wat je ook kiest, bij de LOI studeer je altijd op de meest flexibele manier, word je begeleid door topdocenten en haal je een erkend diploma. Niet voor niets is de LOI in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland.

Thuisstudie of met klassikaal+, aan jou de keuze

Vind je een vast studieritme belangrijk of wil je juist niet gebonden zijn aan vaste tijden? Haal je veel motivatie uit het sociale aspect van klassikale lessen of hecht je daar minder waarde aan? Bij de LOI kun je studeren op de manier die bij jou past. Kies je voor thuisstudie, dan ben je 100% flexibel. Studeren kan waar je maar wilt en op elk gewenst moment. Kies je voor klassikaal+, dan volg je eens in de 3 weken een klassikale bijeenkomst. De ene keer op locatie en dan andere keer online via virtual classrooms. Het beste van twee werelden dus. 

Ervaren docenten uit de praktijk

Welke studievorm je ook kiest, je krijgt altijd professionele begeleiding van docenten met ruime ervaring in het werkveld van je opleiding. Zowel thuis via de online leeromgeving als wanneer je klassikale bijeenkomsten volgt op locatie en via virtual classrooms. Is een stage onderdeel van je opleiding? Dan staat er naast je docent een praktijkbegeleider voor je klaar die je werkplek bezoekt, je helpt en adviseert. Of ben je toe aan de afstudeerfase van een HBO-bachelor? Ook dan breng je met de ondersteuning van een afstudeercoach je opleiding tot een goed einde.

Op alle fronten erkend

Een opleiding volgen voor je werk of carrière heeft vooral zin als je daarmee een diploma haalt dat waardevol is en door het bedrijfsleven gewaardeerd wordt. Kwaliteit leveren en opleiden voor erkende diploma’s is dan ook altijd het vertrekpunt van onze opleidingen. En met resultaat: de opleidingen zijn op alle fronten erkend door de overheid en veelal ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende exameninstanties en brancheorganisaties, waardoor de kwaliteit van het diploma meteen herkend wordt.

  • MBO-opleidingen met Crebo-erkenning en positief beoordeeld door de Inspectie.
  • NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleidingen.
  • Enige particuliere hogeschool met hét overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg, ITK.
  • De LOI leidt op voor veelgevraagde diploma’s.

 

Altijd een passende opleiding

Iedereen heeft zijn eigen kennisniveau, werkervaring en ambities om door te groeien. De LOI biedt altijd een opleiding die daarbij past. Van erkende HBO- en MBO-opleidingen waarmee je een stevige basis legt voor je verdere carrière tot korte programma’s en beroepsgerichte cursussen waarmee je snel je kennis en vaardigheden vergroot. 

Bekijk het aanbod van LOI
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834