LEEUW opleidingen: bewezen succesvol

Wij hebben een groot aanbod van nascholingen voor code 95. Op logistiek vlak kunnen bedieners van een hoogwerker, reachtruck, heftruck, meeneemheftruck en EPT/stapelaar bij LEEUW opleidingen met en zonder ervaring opleidingen volgen. Er zijn diverse opleidingen op het gebied van VCA, EHBO/BHV en ADR alsmede bedrijfsopleidingen voor taxi, planner wegtransport en ondernemersopleiding transport.

Ons team wordt continu getraind om onze klanten zo goed mogelijk op te leiden. Dat doen wij snel, goed, professioneel en al meer dan 60 jaar met heel veel plezier.

Aandacht voor jou

  • Iedere cursist is bij ons uniek en verdient een eigen, uniek traject.
  • Wij zorgen ervoor dat jij gaat slagen! Je kunt theorie klassikaal, met zelfstudie of met privéles volgen.
  • Wij willen dat iedere cursist met plezier bij ons de opleiding volgt.
  • Wij starten doorlopend met nieuwe cursussen zodat je altijd snel kunnen starten met de gewenste opleiding.

Kwaliteitswaarborging

Al onze instructeurs zijn in het bezit van het instructiebewijs afgegeven door het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. LEEUW Opleidingen is erkend opleider voor tal van scholings-en opleidingsfondsen waaronder Sociaal Fonds Taxi, scholingsfonds voor de bouw, de timmerindustrie, groothandel, NBBE en SOOB.

Jij wilt vooruit met veiligheid, logistiek of mobiliteit

Bekijk ons actuele aanbod en schrijf je vandaag nog in. Neem bij vragen contact met ons op via 040 264 73 73 of via info@nlvormgeving.nl, wij helpen je graag.

Bekijk het aanbod van LEEUW Opleidingen
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834