Kenneth Smit Direct

Wie zijn wij?

Kenneth Smit Direct is hét directe kanaal voor persoonlijke ontwikkeling, waarbij wij groei en resultaat mogelijk maken, voor iedereen die zelf centraal en aan het roer wil staan van een persoonlijk carrièrepad en zelf aan de knoppen durft te draaien. 

De stap naar Carrièremanagement 

Wij helpen je bij het behalen van je leerdoelen, aan de hand van jouw persoonlijke carrièrewensen. Je stelt jouw unieke carrièrepad samen om je leerdoelen succesvol te kunnen behalen.

Wij geloven dat er juist nu behoefte is aan een direct, bereikbaar en benaderbaar kanaal voor persoonlijke ontwikkeling. Jouw ontwikkeling in dit carrière pad ondersteunen wij door middel van coaching, Insights Discovery, trainingen en opleidingen op gebied van leiderschap, management, samenwerken, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Zowel klassikaal als virtueel kun je ons aanbod volgen en variërend van eendaagse tot meerdaagse lesdagen in Nederland. De trainers worden nauwkeurig geselecteerd en beschikken over een berg aan praktische kennis en jarenlange ervaring, opgedaan in de praktijk.

Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen groei, maar wij helpen je hier graag bij. Vanuit jarenlange ervaring, kennis, energie, een persoonlijke benadering en onze passie om jullie te zien ontwikkelen, bouwen we een duurzaam ontwikkeltraject op, zodat jij de volgende stappen kan maken. We dagen je uit en begeleiden je van A tot Z, en dragen zorg voor borging naar de praktijk. 

Samen gaan we voor persoonlijke groei en meetbaar resultaat, ongeacht je leeftijd, afkomst, ervaring of opleidingsniveau. Haal meer energie en plezier uit je werk en durf je kwaliteiten te benutten. 

Bij ons gaat het om JOU.

Bekijk het aanbod van Kenneth Smit Direct
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834