InkoopAcademie

Inkopen met business focus

InkoopAcademie is dé vernieuwende inkoopopleider in Nederland. Onze aanpak rust op drie pijlers: inkopen met business focus, het inkoopvak ‘emotionaliseren’ en een verfrissende aanpak.

Bij business focus staat ‘business’ voor ‘zaken doen’ waarbij de klant centraal staat en opbrengsten en bestaansrecht de uitgangspunten zijn. Daarnaast is er bij ons veel aandacht voor de psychologie van het inkopen. Bedrijven doen geen zaken met bedrijven, mensen doen zaken met mensen. En mensen zijn voorspelbaar irrationeel, primair emotioneel gedreven en enorm beïnvloedbaar.

Wij geloven in kleine groepen, een comfortabele en leuke leeromgeving en aandacht voor de vertaling naar de individuele dagelijkse werkelijkheid. Ons studiemateriaal bestaat uit interactieve iBooks. Inkoop en leren leuker maken.

Bekijk het aanbod van InkoopAcademie
Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834